Samanta Foks priznala da je osigurala grudi: Cifra je milionska, ali Džej Lo je i dalje "šije"

- Moj agent je rekao "Ako Beti Grejbl može da osigura svoje noge, ti možeš da osiguraš svoje grudi" - rekla je Samanta

  • 1
Samanta Foks Samanta Foks; Foto: Guliver/Getty Images/Adam Jacobs

Britanska pevačica i model Samanta Foks (54) je postala popularna 1983. godine kada se sa 16 godina pojavila na legendarnoj stranici "Page 3" u toplesu i od tada je jedna od najvećih engleskih zvezda.

Samanta je sada u jednom intervjuu otkrila da su njene grudi na vrhuncu slave osamdesetih godina bile osigurane na milion funti.

Govoreći za "The Sun" ova 54-godišnja pevačica je priznala da je svojevremeno osigurala grudi, svaku po 500.000 funti, po savetu njenog agenta.

- Moj agent je rekao "Ako Beti Grejbl može da osigura svoje noge, ti možeš da osiguraš svoje grudi" - otkrila je Samanta.

Ona je takođe otkrila kako je postala jedna od najpoznatijih žena u Britaniji osamdesetih godina, kao i da su njeni baba i deda morali da angažuju telohranitelje kako bi je zaštitili od histerije horde obožavatelja.

- Jedne subote na potpisivanju autograma bilo je oko 10.000 tinejdžera koji su tako snažno lupali po prozorima da bi ušli, razvalili su ih i uleteli. Morala sam da pobegnem s telohraniteljima u helikopteru s krova - dodala je Samanta.

- Moja baka i deka su spavali s telohraniteljima u istoj sobi svake noći kako bi me zaštitili - otkrila je slavna pevačica.

Zvezda se povukla iz toples modelinga 1986. godine i započela je uspešnu muzičku karijeru.

Podsetimo, njen singl "Touch Me" zauzeo je treće mesto na muzičkim top listama u Velikoj Britaniji, dok je u Americi zauzeo četvrto mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludak

    17. novembar 2020 | 18:57

    Evo i ja cu sutra svog "Milivoja".... kuda plovi ovaj obrod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA