≫ 

"Astal da blista, bejbi!" Srbin pokrenuo lavinu komentara reakcijom na sliku Švarcenegerovog sina

- Ćale se u tvojim godinama mazao s blatom da ga ne snimi predator, a ti se fotografiraš u listopadnoj šumi, j*** ga - napisao je obožavatelj sa Balkana Švarcenegerovom sinu

  • 0
Patrick Schwarzenegger Patrik Švarceneger; Foto: The Mega Agency / Profimedia

Sin američkog glumca Arnolda Švarcenegera (73) Patrik Švarceneger (27) je na društvenim mrežama nedavno objavio fotografiju sa svojom devojkom Ebi Čempion (23), dok su pozirali u šumi, a jedan Srbin ju je prokomentarisao.

Kako smo objavili pre nekoliko dana, izvesni Srbin mu je napisao:

- Ćale se u tvojim godinama mazao blatom da ga ne snimi predator, a ti se fotografišeš u listopadnoj šumi, j*** ga - napisao je obožavatelj iz Srbije.

Komentar se brzo proširio na društvenim mrežama i postao viral, iako Patrik ne razume šta je njegov pratilac napisao. Međutim, drugi Srbi su i te kako razumeli, pa se nastavio niz prozivki Arnoldovog sina.

"Pretpostavljam posle duge šumske šetnje sledi ručak, posle ručka devojci da kažeš "Astal da blista, bejbi", u ćaletovom fazonu matori... Idemo, Karaburma", "Kakav otac, takav sin, osim ako ti je tata Terminator", "Arnolde, uzmi sina pod svoje", "Pošalji ga u Srbiju da ga ojačamo", neki su od novih komentara.

Podsetimo, Patrik je Arnoldov sin iz braka sa Marijom Šriver (65), od koje se razveo 2011. godine kada je Marija saznala da ju je Arnold prevario sa kućepaziteljkom Mildred Baenom i sa njom dobio sina Džozefa Baenu (23).

Patrik je rođen u Los Anđelesu, a široj javnosti je postao poznatiji kada se 2014. godine kratko zabavljao sa pevačicom Majli Sajrus (27).

Godine 2016. je započeo glumačku karijeru, a 2018. godine je postao popularan zahvaljujući ulozi "Midnight Sun".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA