≫ 

Džordž Kluni više od 30 godina nije želeo da ima ženu i decu: Konačno je priznao zašto

Slavni glumac je otkrio nepoznate detalje iz svog života za magazin "GQ"

  • 0
Džordž Kluni Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Američki glumac Džordž Kluni (59) je godinama bio najpoželjniji neženja na svetu, a sada je otkrio zbog čega više od 30 godina nije želeo ženu ni decu.

Naime, holivudski miljenik je otvorio dušu za magazin "GQ", koji ga je proglasio za muškarca godine, i otkrio detalje iz svog života koje je godinama skrivao.

On je bio uveren da će zauvek ostati sam sve dok nije upoznao lepu advokaticu Amal Kluni (42), s kojom je 2014. godine stao na ludi kamen i s kojom ima blizance Elu i Aleksa (3).

- 36 godina sam živeo kao tip koji bi, kada bi neko dete zaplakalo. pomišljao "zaje*ava li me neko". A sada sam čovek koji ima decu, razumete? Govorio sam da se nikada neću ženiti, imati decu, da imam sjajne prijatelje i posao, da mi je život ispunjen i da mi dobro ide. Ali nisam znao koliko mi je bio nepotpun sve dok nisam upoznao Amal. Onda se sve promenilo - započeo je on.

- I shvatio koliku sam prazninu oko sebe imao. Nikad pre nisam bio u poziciji da mi je nečiji život beskrajno važniji od moga. A onda se sve zaustavi zbog dve osobe koje su malene i koje treba nahraniti - priznao je Kluni.

On se zatim osvrnuo na glumačku karijeru, a zna da bude i kritičan prema sebi.

- Jedini način da s nekim razgovarate o stvarima je da sami sebe uključite u to. Kad recimo neko kaže da je "Batman & Robin" užasan film, ja kažem da sam ja bio užasan u njemu. Jer stvarno jesam - dodao je glumac.

U poslednjih nekoliko godina sve češće radi iza kamere jer ne želi da zbog godina prekine svoju karijeru u filmskoj industriji.

- Volim ovaj posao. Ali istovremeno ne želim se sa 60 godina brinem o tome što neki kasting direktor, mladi producent ili izvršni direktor studija misli o meni. Želim da budem uključen, a režiranje je kao slikanje. Pisanje je poput pisanja, a ovde su sve boje - zaključio je Džordž koji očigledno veoma voli svoj posao i ne želi da prestane s radom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA