"Konačno prirodne grudi": Skinula se plavuša koja je tiha patnja bar polovine muškaraca na planeti

Margo Robi se skinula u toples u novom filmu i pomutila um mnogim muškarcima

  • 1
Margo Robi Margo Robi; Foto: Tanjug/AP

Australijska glumica i producentkinja Margo Robi (30) se skinula gola u seks sceni novog filma "Dreamland", prenose strani mediji.

Naime, lepa glumica se obnažila za ljubavnu scenu sa kolegom Fin Kolom i pokazala grudi u njihovom novom filmu pod nazivom "Dreamland".

30-godišnja holivudska zvezda u filmu tumači ulogu pljačkašice banke Alison Vels koja je ubila petoro ljudi i beži u Meksiko, i sve to u drami koju je režirao Majls Joris-Pejrafites.

Vrela seks scena se odvija u kupatilu, a tom prilikom se vidi Margo u toplesu i njene podignute grudi i bradavice, a ovu scenu iz trejlera su zaustavljali muškarci širom sveta kojima se podigla temperatura.

- Znaš li šta je gore od smrti? Biti zaboravljen - kaže glumica dok izvodi zavodljivu scenu, za kojom su poludeli mnogi obožavatelji.

Ono što ih je oduševilo jeste činjenica da Margo nema silikone u grudima, pa komentarišu: "Konačno da vidimo prirodne grudi, nikada nemoj da stavljaš plastiku".

Podsetimo, Margo Robi glumiće u novom filmu "Pirati sa Kariba" u kome će glavne uloge pripasti isključivo glumicama.

Film će biti spinof popularne franšize, koja inače i sama dobija svoj novi nastavak. Australijska glumica poneće glavnu ulogu, a na filmu će ponovo raditi sa scenaristkinjom Kristinom Hodson, sa kojom je već sarađivala na filmu "Ptice grabljivice". Baš kao i taj film, i novi "Pirati" baviće se grupom nesvakidašnjih žena, te će u glavnoj postavi biti samo glumice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA