≫ 

Kajli Džener okrenula ubitačnu guzu, a svi gledaju i ne trepću tamo gde se tange ne vide

Najmlađa milijarderka na svetu je u seksi crvenom kostimu pokazala obline

  • 2
Kylie Jenner Kajli Džener; Foto: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu i starleta Kajli Džener (23) je objavila nove seksi fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima je istakla svoje zanosno telo i izazvala je histeriju fanova. 

Naime, slavna rijaliti zvezda je pozirala u crvenom mnijaturnom bikiniju ispred svoje nove vile na Holmbi Hilsu, koju je kupila ove godine za 36 miliona dolara, a tom prilikom je izgledala veoma izazovno.

Kajli je na fotografijama istakla zanosne obline - ogromnu guzu, bujne grudi i uzak struk, pa je zapalila društvenu mrežu Instagram gde je odnedavno prati 200 miliona pratilaca.

Ona odnedavno ima svetlo smeđu boju kose, pa fanovi smatraju da u ovako seksi kupaćem kostimu ona podseća na aktere serije "Čuvari plaže" u kojoj se proslavila seks ikona Pamela Anderson (53).

Za 12 časova je prikupila skoro 10 miliona lajkova i veliko broj pozitivnih komentara od muških obožavatelja, ali i od pripadnica nežnijeg pola.

"Mami, balavim", "O Bože, predivna si", "Najseksi osoba", "Nisi okej što nam ovo radiš", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama, a njene nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Srpkinja ima najveću guzu na svetu: Gojila se samo da bi mogla salo da prebacuje u pozadinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA