≫ 

Bivši muž Monike Beluči sa svojom 30 godina mlađom ženom na plaži: Pred svima slikao njene atribute

Slavni par lepo vreme u Brazilu provodi na plaži

  • 4
Tina Kunaki, Vensan Kasel Tina Kunaki i Vensan Kasel; Foto: Tanjug/AP

Francuski glumac Vensan Kasel (53) i njegova 30 godina mlađa žena Tina Kunaki (23) su uslikani na plaži u Brazilu, a tom prilikom su nasmejali mnoge prolaznike.

Naime, slavni glumac i bivši muž najlepše žene na svetu Monike Beluči, je uslikan sa novom mlađom suprugom dok mu ona sedi u krilu, a on joj fotografiše zadnjicu za društvene mreže.

To je nasmejalo mnoge obožavatelje koji su videli ove fotografije i pokrenulo priče da je slavni glumac "postao papučar" otkako je sa mlađom manekenkom, kao i da se veoma podmladio i da prati aktuelne trendove.

Sa njima na plaži je bila i njihova ćerkica Amazon (1), a u jednom trenutku Vensan je platio lokalnog masera da mu izmasira leđa.

Tom prilikom Tina je nosila beli jednodelni kupaći kostim i u prvi plan je istakla duge zategnute noge, dok je Vensan uživao na plaži u žutom šortsu bez majice.

Podsetimo, Vensan i Tina su objavili da čekaju dete samo nekoliko meseci posle venčanja u  u Bidartu na jugozapadu Francuske u avgustu 2018. godine, a sada žive u Brazilu gde su proveli i karantin za vreme pandemije korona virusa

Pre Tine, Vensan je bio u braku sa najlepšom ženom na svetu Monikom Beluči, s kojom je bio u braku od 1999. do 2013. godine i s kojom ima dve ćerke Devu i Leoni.

Video: Čuvao sam Moniku Beluči tri godine, kao sestra mi je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA