Oči u oči nakon 27 godina, glumica sasula Vilu Smitu: "Uništio si mi karijeru, sve si mi uzeo"

Izgubila sam uloge, reputaciju... Holivud me je šikanirao - požalila se emotivna Dženet

  • 1
Dženet Hubert Dženet Hubert, Printscreen/Youtube/ET Canada

Legendarna serija "Princ iz Bel Aira", uz koju su odrastale brojne generacije, ubrzo se vraća na male ekrane. Ekipa serije pozirala je zajedno i najavila dugo iščekivano ponovno okupljanje, a glavni glumac Vil Smit (52) na društvenim je mrežama o svemu izveštavao mnogobrojne fanove.

Fanove serije zanimao je i odnos Smita s glumicom Dženet Hubert (64), koja je u prve tri sezone serije igrala njegovu tetku Viv. Napustila je snimanje 1993., a zamenila ju je tada Dafne Maksvel Rid.

Fotografije Vila i Dženet zagrljenih obradovale su ljubitelje ove serije, a holivudski glumac i muzičar potvrdio je kako su zakopali ratne sekire nakon punih 27 godina. 

- Sve si mi bio oduzeo. Reči također mogu ubiti. Izgubila sam uloge, reputaciju... Holivud me je šikanirao - požalila se emotivna Dženet.

Vil je pojasnio kako mu je žao što se tako osećala sve ove godine zbog njihovog sukoba.

Hubert je Smita nazvala egomanijakom i krivcem za to što je napustila seriju, dok je Vil tih godina tvrdio kako je ona žejela da serija bude "Tetka Viv iz Bel Aira" i da nije mogla da se pomiri sa svojom ulogom. Oboje su zaključili kako su presrećni što su rešili davnu svađu.

Video: Vil Smit otkrio kako da izgubite pet kilograma za pet sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. novembar 2020 | 18:24

    Te što se iživljavaju na poslu treba i Bog da kazni a ne da im se oprašta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA