Amerika je sinoć u čudu gledala u grudi poznate reperke: "Šta je učinila sa njima? Ovo je nemoguće"

Popularna Doja Cat je dobila nagradu za najboljeg novog muzičara godine i nagradu za omiljenu soul-rnb umetnicu na dodeli "AMA" nagrada

  • 5
Doja Cat

Doja Cat; Foto: Instagram/akademik

Američka reperka Doja Cat (25) se pojavila u providnoj haljini na dodeli "American Music Awards", pa pokazala grudi i oduševila fanove.

Naime, mlada muzičarka je dobila nagradu za najboljeg novog muzičara godine, kao i nagradu za omiljenu soul-rnb umetnicu u "Microsoft Teatru" u Los Anđelesu u nedelju uveče.

Nakon što je dobila muzičke nagrade u jednoj haljini, Doja je obukla crno-ljubičastu providnu haljinu u kojoj su joj se videle grudi, a ono što je bilo čudno obožavateljima jeste to što joj se nisu jasno videle bradavice, pa su se upitali da li nosi neki flaster preko njih ili su joj bradavice zaista toliko svetle, pa se ne naziru ispod haljine.

"Šta je učinila? Ovo je nemoguće", "Ova devojka nema bradavice", "Nikada nisam video ovako nešto, ni slično", neki su od brojnih komentara na račun njenog poprsja.

Reperka je malo toga ostavila mašti u haljini čudnog kroja, dok je kosu zalizala unazad, a duge nokte obojila u crno.

Doja Cat, čije je pravo ime Amala Ratna Zandile Dlamini, je istakla svoje seksi obline u uskim haljinama, dok su njenu drugu odevnu kombinaciju fanovi upoređivali sa kostimima bivše grupe "Destiny’s Child" u pesmi "Survivor".

Ona se za prestižne nagrade borila u konkurenciji sa koleginicom Megan D Stalion, reperom Da Bejbi i Sumer Vokerom.

Doja je te večeri nastupila sa koleginicom poreklom iz Albanije Bibi Reksom i zajdno su otpevale njihovu zajedničku pesmu "Baby I’m Jelaous", a tom prilikom je imala veoma ekstravagantan kostim - nosila je grudnjak sa cirkonima, obula je čizme sa belim krznom, dok je na glavi nosila dugu talasastu periku, a njihov nastup je dobio zaslužene ovacije i pozitivne komentare na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA