≫ 

Megan Foks prvi put na javnom događaju sa reperom zbog kog je rasturila porodicu

Slavna glumica se prvi put na javnom događaju pojavila sa novim izabranikom

  • 6
Mašin Gan Keli, Megan Foks Mašin Gan Keli i Megan Foks; Foto: Instagram/machinegunkelly

Američka glumica i lepotica Megan Foks (34) i njen novi dečko Mašin Gan Keli (30) su se prvi put pojavili zajedno na jednom javnom događaju i oduševili fanove koji su sumnjali u njihovu vezu.

Naime, glumica je sada zvanično potvrdila vezu sa mlađim reperom na "America Music Awards" dodeli muzičkih nagrada, na kojoj su se pored njih pojavili i pevačica Dženifer Lopez, muzičar The Weeknd, reperka Doja Cat i mnogi drugi.

Lepa Megan se na crvenom tepihu pojavila u zelenoj haljini interesantnog kroja, dok je Mašin obukao čudan sako-duks, široke pantalone i srebrne čizme, a velikim izrezom na grudima je otkrio svoje brojne tetovaže kojima privlači pažnju publike.

Magan je zablistala u mini haljinici koja je isticala njene zelene oči, dok je u visokim štiklama otkrila svoje zategnute vretenaste noge.

Mnogi muškarci zavide poznatom reperu na slavnoj glumici, koja je više od 15 godina san mnogih muškaraca širom sveta, a on je uspeo da "je upeca" na snimanju video spota za njegovu pesmu "Bloody Valentine" koju je objavio početkom 2020. godine i kada su fanovi počeli da sumnjaju da se među njima odvija nešto više od kolegijalnosti.

Megan se u međuvremenu rastala od još uvek zakonitog supruga Brajana Ostina Grina (47) s kojim ima troje dece, a mnogi je kritikuju da od kako se zaljubila ne posvećuje dovoljno vremena deci, što je glumica nedavno oštro demantovala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm👁

    23. novembar 2020 | 15:49

    Ona puca kako izgleda.A on ne lici ninasta...

  • Vlada

    23. novembar 2020 | 17:56

    Gde nadje ovog jazavca

  • Душан Краишник Бања Лука

    23. novembar 2020 | 16:50

    Нике ми касно онаког мужа оставити а овог Страшка узети

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA