Kim na podu svog milionskog garderobera možda je najseksi slika koju ćete danas videti

- Sijam - napisala je Kim u opisu objave na kojoj pozira u seksi bikiniju

  • 6
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpopularnija rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) je ponovo oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je objavila provokativnu fotografiju u minijaturnom belom bikiniju i istakla svoje seksi atribute, kojima se proslavila. 

Naime, Kim je na Instagramu objavila fotografiju u belom bikiniju koji na njenom bronzanom telu stoji fantastično, a u prvom planu su bile njene bujne grudi i veoma uzak struk, o kojima muškarci širom sveta već godinama maštaju.

- Sijam - napisala je Kim u opisu objave na kojoj je za manje od 5 sati prikupila 1,5 miliona lajkova.

Kim u četrdesetim godinama izgleda fantastično i bar deset godina mlađe i ne odustaje od fotografisanja u obnaženim izdanjima. Na novoj fotografiji Kim je podigla ruke iza glave, a iza nje se vidi niz "Hermes Birkin" skupocenih tašni i luksuzna obuća i odeća. 

Kosa joj je bila upletena u pletenicu, dok je na licu imala šminku u zemljanim tonovima, a fanovi tvrde da je sve lepša i ne znaju kojim se to tretmanima podvrgla.

Podsetimo, vlasnica brenda "Skims" se nedavno vratila sa tropskog ostrva gde je sa svojom porodicom proslavila svoj jubilarni četrdeseti rođendan, a izgleda da se posle burnog perioda pomirila sa svojim suprugom Kanje Vestom (43) i da je sada u njihovom braku sve u redu. 

Seksi fotografije Kim Kardašijan pogledajte u galeriji u tekstu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA