Viktorija slikala golišavog Bekama, ženama ide "voda na usta": "Eh, da nam je svima jedan ovakav..."

- Jutarnji trening sa mojim mužem - napisala je Viktorija na Instagram Storiju

  • 3
Dejvid i Viktorija Bekam

Dejvid i Viktorija Bekam; Foto: Profimedia

Viktorija (46) i Dejvid Bekam (45) se u poslednje vreme čuvaju korona virusa i sve češće provode vreme u teretani, a sada je poznata dizajnerka objavila njihove fotografije sa treninga.

Naime, Viktorija je objavila fotografiju svog supruga koji radi stoj na rukama bez majice pa je napisala:

- Jutarnji trening sa mojim mužem - piše u opisu pomenute fotografije, a zatim je dobila gomilu poruka od žena kojima se svidelo ono što su videle, a to je Dejvidovo zategnuto telo koje izgleda savršeno u petoj deceniji života.

Viktorija je zatim objavila seksi selfije iz teretane na kojima pozira u crnim helankama i spotskom grudnjaku, dok je na glavi nosila crni kačket. Ona je tom prilikom pokazala koliko je razgibana, pa se rastezala i istakla vitku liniju.

Viktorija je oduvek mršavica, a žene širom sveta joj zavide na figuri i zgodnom suprugu.

"Eh, da nam je svima jedan ovakav...", "Vik, stvarno imaš u čemu da uživaš", "Divni ste, ne znam zašto svi hvale samo njega", pišu joj ljudi.

Oni su nedavno proslavili 21. godišnjicu braka, a deluju i dalje zaljubljeno iako je iza njih četvoro dece i mnogo afera koje oboje poriču.

Podsetimo, par se venčao 4. jula 1999. godine u Irskoj, a venčanju je kao nosilac burmi prisustvovao i njihov najstariji sin Bruklin, koji je tada imao četiri meseca

Eto, 21 godina, pogledajte šta smo stvorili! Volim te toliko, Viktorija - napisao je Dejvid, pominjući u postu i svo četvoro njihove dece.

Dejvid i Viktorija dobili su sinove Romea, 2002. godine, i Kruza, 2005. godine, a onda se porodici 2011. pridružila i njihova jedina ćerka Harper.

Viktorija je takođe obeležila godišnjicu postavljanjem fotografija koje dokumentuju njihovu ljubav od samog početka do danas.

- 21 godina danas. Toliko te volim. Poljupci za Dejvida Bekama - napisala je Viktorija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA