≫ 

Influenserka (26) pronađena mrtva pored puta! Tragediji je prethodila svađa sa nepoznatom osobom

Nesrećna devojka nestala je dan nakon američkog Dana zahvalnosti

  • 3
Alexis Sharkey

Aleksis Šarki, Foto: Instagram/alexissharkey

Beživotno telo Aleksis Šarki (26) pronađeno je pored puta u Hjustonu, nakon što su neki ljudi uočili kako iz šiblja vire noge ženske osobe.

Nesrećna devojka nestala je dan nakon američkog Dana zahvalnosti, a njena majka Stejsi Robinolt za američke medije izjavila je da je njena ćerka nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa, za sada, neidentifikovanom osobom.

Influencerku je na Instagramu pre tragedije pratilo više od 21.000 pratilaca, ali je taj broj nakon njene smrti porastao na 31.500.

Kako prenose američki mediji, Aleksis na telu nije imala vidljivih povreda, a u toku je istraga o njenoj smrti.

Kada je nestala nije se odvezla svojim automobilom, a njena majka istakla je da se poslednji put njena ćerka sa prijateljima čula oko 18 časova, na dan nestanka.

- Dan zahvalnosti je bio naporan dan i njoj i nama, pa smo se samo usputno čuli porukama. A petak, iskreno, petak nam je promakao. Bio je naporan dan, nismo taj dan ni pričali, a onda je ona nestala u petak uveče. Od tada je nismo ni videli ni čuli - ispričala je njena majka pre nego što je pronađeno telo.

Nakon pronalaska tela majka je za američke medije zjavila da je uverena da je reč o sumnjivoj smrti te da "to nikako ne može biti nesrećan slučaj".

Inače, Aleksis se 2019. godine udala i preselila se u Hjuston. Njen suprug Tom oprostio se od supruge porukom na društvenim mrežama.

- Nikad nisam video ni osetio takvu lepotu. Ti si moj svet. Učinila si mi život neverovatnim, dala smisao mom postojanju. I pokazala mi kako zapravo voleti - napisao je.

Pokrenuta je i GoFundMe kampanja u kojoj se prikuplja novac za troškove prevoza i organizovanja sahrane, kako bi se olakšalo njenim roditeljima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    1. decembar 2020 | 10:43

    Influenserka sta je to jeli to neko zanimanje gde avrsi tu skoli ocu i ja moje da skolujem za influensere

  • Istina

    1. decembar 2020 | 11:14

    Sve su to samo skupe Q, bez obzira kako one sebe nazivale

  • Petao

    1. decembar 2020 | 12:26

    Šteta, bila je dobar komad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA