Dečko Megan Foks zbog kog je rasturila porodicu počeo sa lečenjem: Verovao sam da je droga umetnost

Poznati reper je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti narkoticima

  • 1
Machine Gun Kelly Mašin Gan Keli; Foto: Profimedia

Američki reper Mašin Gan Keli (30) je otkrio da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga i prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je devojka Megan Foks (34) pomogla da krene u boljem smeru u životu.

Naime, poznati reper je započeo terapiju i odvikavanje od opojnih supstanci.

30-godišnji muzičar i glumac čije je pravo ime Kolson Bejker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje.

On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake - započeo je on.

Naime, on je imao prvu terapiju prošlog četvrtka, pa je rekao:

- Hej moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je za mene preintenzivna - dodao je Keli.

- U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram 10 minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško - dodao je on.

- Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije - zaključio je.

On je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks i blizak prijatelj Travis Barker.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga postigao tačku u kojoj se "uplašio" da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu, a velika motivacija mu je lepotica Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joki Fe

    10. decembar 2020 | 00:36

    Izvin'te,ali nije rasturila porodicu...nekoliko meseci posle razvoda su zapoceli vezu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA