≫ 

Niko nije zaljubljen u Kim Kardašijan kao ona sama: Sve će vam biti jasno kad vidite donji deo slike

Haljina sa likom Kim Kardašijan na žalost obožavatelja neće biti u prodaji

  • 0
Kim Kardašijan Kim Kardašijan, Foto: Instagram/kimkardashian

Rijaliti zvezda i najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (40) je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj nosi haljinu sa svojim likom.

Naime, Kim je izgleda sama sebi najveći fan! Ona je obukla usku haljinu uz telo i pokazala svoje slavne atribute, o kojima već 15 godina maštaju muškarci širom sveta.

Kim se nedavno fotografisala za svoju kozmetičku liniju pod nazivom "KKW Beauty", a u sredu je na Instagramu objavila fotografije i pohvalila se svojim gfanovima.

- Slikanje za rođendansku kolekciju. Volim ovaj dan - napisala je u opisu objave na kojoj je prikupila 1,5 miliona lajkova.

Na nesreću Kiminih obožavatelja ova haljina se neće pojaviti u prodaji, jer je to ustvari bela tkanina na kojoj je odštampano njeno lice i koja je prikačena za njeno telo da izgleda kao haljina.

Podsetimo, Kim je nedavno proslavila svoj jubilarni 40. rođendan, a tom prilikom je svoju porodicu odvela na preskupo privatno ostrvo kako bi proslavila jubilej onako kako dolikuje.

Naime, domaćini su tada na ostrvu celo mesto pretvorili u žurku za Noć veštica, a tu su bile bundeve sa likom Kim i njenog supruga Kanjea Vesta, statue u obliku vanzemaljaca, park sa svetlećim dinosaurusima i mnoge druge zanimljivosti.

Kim i njene sestre su objavile niz video snimaka na društvenoj mreži Instagram u kojima su snimale i fotografisale prelepo ostrvo sa visokim tropskim palmama, kristalno čistim i plavim morem, kao i plaže sa belim peskom, a društvo su im pravili skoro svi članovi porodice.

Nije poznato koja je tačno lokacija na kojoj se slavna porodica nalazila, a vidi se da je u pitanju neka tropska destinacija na kojoj je trenutno leto i da su apsolutno svi tamo uživali. 

Fotografije Kim Kardašijan sa svojim likom pogledajte u galeriji. 

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA