≫ 

Irina Šajk uslikana sa neodoljivom ćerkicom, ali jedna stvar čudna je svima koji prate lepu Ruskinju

Irina i Lea De Sena su uslikane na ulicama Njujorka, a tom prilikom devojčica je pravila preslatke izraze lica

  • 3
Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Supermodel i ruska manekenka Irina Šajk (34) i njena ćerkica Lea De Sena (3) su uslikane dok su šetale po ulicama Njujorka, a zatim su se zaputile kući.

Naime, Irina je imala jutro puno obaveza i nije delovala raspoloženo za priču.

Ona je uslikana kako šeta sa ćerkicom u blizini svog doma, a Ruskinja i njena 3-godišnja devojčica su se baš utoplile s obzirom da su trenutno veoma hladni dani u Njujorku.

Obožavatelji komentarišu da je devojčica veoma slatka i lepa na mamu i obožavaju devojčicu koja stalno pravi razne grimase i zasmejava svoje roditelje. Lea je, kada su nju i njenu mamu uslikali paparaci, jela sveže povrće, dok ju je majka gurala u kolicima i užurbano hodala.

Ono što mnogi komentarišu jeste činjenica da je Lea retko kada sa roditeljima uslikana mimo kolica.

"Zašto ova devojčica nikada ne šeta?", "Stalno je u kolicima", "Svega nekoliko puta smo je videli kako šeta", neki su od komentara koji su prilično slični jedni drugima.

Irina je tom prilikom nosila plavu "Moskino" jaknu koja košta 590 funti i pantalone od 450 funti, dok je na licu nosila crnu zaštitnu masku za lice, a njena ćerka je obukla roze jaknu i svetloljubičaste "UGG" čizme. Devojčica je imala belu kapu na glavi, dok je Irina samo vezala kosu u rep.

U jednom trenutku Irina i Lea su naletele na Vita Šnabela (34) - prodavca umetnina, s kojim je Irina ovog leta povezivana u romantičnom smislu. Oni su za par meseci nekoliko puta uslikani zajedno i šuška se da su u vezi, međutim ovog puta manekenka nije imala vremena za njega i delovalo je kao da ga ignoriše.

Vito je bio oduševljen i široko se nasmejao kada je video Irinu, ali nije imao priliku da priča sa njom, jer je ona brzo prešla na drugu stranu ulice i otišla dalje, a možda je to bila samo predstava za paparace.

Podsetimo, Irina Šajk je ćerku Leu De Senu dobila u vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom (45), s kojim je bila četiri godine u vezi, ali nakon šuškanja da je Kuper imao aferu sa pevačicom Lejdi Gagom (34), jedan od najlepših parova su raskinuli i ostali u dobrim odnosima zbog ćerke.

Video: Irina Šajk je dala lekciju o seksepilu i sve žene su načuljile uši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    2. januar 2021 | 10:56

    Verovatno zuri,obavlja vise poslova usput i onda je lakse i brze da je dete u kolicima.Koliko sam primetila dete je uvek sa njom ,pa makar i u kolicima.

  • Mile

    2. januar 2021 | 10:29

    Neka pusti dete da šeta, ima noge i tri i po godine, deca u tom uzrastu trče!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA