≫ 

Vreli paparaco zvezde "Moderne porodice": Pogledajte samo na kom mestu ima tetovažu

Poznata glumica je pokazala guzu i međunožje holivudskim paparacima

  • 2
Sarah Hyland Sara Hajland; Foto: Instagram/sarahhyland

Zvezda serije "Moderna porodica" Sara Hajland (30) je uslikana sa prijateljima u Meksiku, dok je uživala na jahti, a kada je sela na dasku za surf, pokazala je guzu paparacima.

Naime, kada su stigli hladniji dani u Sjedinjenim Američkim Državama, slavne holivudske zvezde su se privremeno "preselile" u toplije krajeve, pa sada uživaju u Meksiku.

Glumica Sara je sada uslikana dok se zabavljala u društvu prijatelja, uprkos tome što je trenutno aktuelan novi talas pandemije korona virusa.

Crvenokosa lepotica se sve vreme kupala i sunčala u belom kupaćem kostimu, a nakon žurke je počela da izvodi vratolomije na dasci, pa je pokazala više nego što je htela.

Osim što je u prvi plan stavila guzu, ona je u jednom trenutku pokazala i međunožje, a svi su zumirali fotografiju da vide šta se to tačno "tamo dole" nazire.

Društvo joj je pravio i verenik Vels Adams, za koga je trebalo da se uda u avgustu ove godine, ali susve planove pomerili zbog pandemije korona virusa. Novi datum venčanja još uvek nisu objavili, a par jedva čeka da stane na ludi kamen.

Inače, ona nije imala srećno detinjstvo jer su joj još kada je bila devojčica dijagnostikovali bolest bubrega, pa joj je otac donirao bubreg, ali njeno telo ga nije prihvatilo. Ona je godinama bila depresivna jer se osećala krivog zbog problema koji je nastao u porodici zbog njenog zdravlja.

Nedavno je proslavila 30. rođendan, a često dobija pohvale na račun svog izgleda. Bila je nominovana i za nekoliko uloga, a tek želi da se probije u svetu glume.

Video: Fanovi u transu, videli da se Lejdi Gaga popravila u karantinu, nadaju se da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    9. decembar 2020 | 18:05

    Simpatična obična devojka ..... deluje veselo i bez kompleksa a to je važno!!!

  • !!!!!!!!!!!!!

    9. decembar 2020 | 13:23

    BOŽE BULJAVOG LI STVORENJA !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA