≫ 

Čendler iz "Prijatelja" trudnici davao 4.000 dolara da mu donosi drogu: "Nisam znala šta ću zateći"

Zvezda serije "Prijatelji" je 2011. godine prolazio kroz pravi pakao, a sada njegova bivša devojka otkriva šta je sve morala da radi za njega

  • 2
Metju Peri Metju Peri / Foto: Profimedia

Bivša devojka glumca Metjua Perija (51), koji se proslavio ulogom Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", Kejti Edvards tvrdi da je holivudski šmeker bio toliko zavisan od droge da mu je ona donosila kokain, heroin i krek u 5. mesecu trudnoće u zamenu za novac.

Naime, glumac je pre skoro 10 godina bio u tolikom problemu, da je svakog dana konzumirao različite opojne supstance i govorio svojoj prijateljici da "niko neće zaustaviti trudnu devojku i da se ne brine".

Kejti Edvards, koja je ostala prijateljica sa Metjuom nakon što su se kratko zabavljali početkom 2000-ih godina je rekla stranim medijima da se Peri borio sa zavisnošću decenijama ranije, a da je 2011. godine dotakao dno života, pa je dodala:

- Bila sam trudna 5. mesec kada sam mu nabavljala razne stvari. Peri bi dogovorio kupovinu droge, a ja bih je pokupila na lokaciji. Otvorili bismo kesicu, nekad bi to bile pilule, kokain, nekad heorin i krek, nikad ne bih znala šta ću zateći - započela je ona.

Edvards tvrdi da je ona zaista želela da pomogne glumcu i da se sastajala sa dilerima kako bi sprečila Metjua da luta sam po ulicama i da nabavlja drogu, kako ga ne bi uhvatila policija ili paparaci.

- Prisetim se toga i pomislim. Kakva sam ja to prijateljica? Ali želela sam da mu pomognem. Stalno mi je nabijao osećaj krivice i govorio "ako mi to ne doneseš, otići ću sam na ulicu i uzeti" - govorio joj je.

- Ne, ne, ne, uradiću to za tebe, rekla sam mu, jer nisam želela da vozi u tom stanju i da luta sam po ulicama. Bilo je čudno. Naš odnos je postao toksičan, nisam mogla da ga odbijem - dodala je ona.

Peri je plaćao prijateljici da mu donosi drogu na adresu.

- Zarađivala sam sav taj novac. Samo je trebalo da se odvezem, pokupim drogu i odnesem njemu. Nekada i po tri puta na dan, nekada sam zarađivala po 3.000 ili 4.000 dolara na dan. Stalno je govorio da novac nije problem - dodala je Kejti.

Ona je otkrila da mu je donosila drogu i na set emisije "Mr Sunshine".

- Sećam se da bih otišla u "Paramount" do kapije i odnela bih mu drogu do prikolice, a on nikoga nije mogao da zavara, videlo se da je zavisnik. Šou se ukinuo posle prve sezone. Uvek sam se pitala kako neko može sve to da konzumira i da ne umre - rekla je Edvardsova.

Ona je dodala da je sve bilo toliko strašno da je jednom glumac slučajno ulepio svoje ruke superlepkom za noge dok je bio naduvan. Peri je sada trezan i čist već neko vreme, a nedavno je zaprosio svoju devojku Moli Hurvic, pa se fanovi nadaju da će se okrenuti novim navikama i novom, zdravijem načinu života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    7. decembar 2020 | 12:00

    Nikada on neće biti čist. Šteta.

  • Prava prijateljica

    8. decembar 2020 | 00:08

    Samo je zelela da mu pomogne i usput zaradjivala 3000- 4000 hiljade dolara dnevno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA