≫ 

Ćerka Toma Kruza odbila da živi sa njim u penthausu koji plaća 455.000 dolara mesečno

Bela Kruz je odbila da živi sa svojim slavnim ocem u skupocenom domu u Londonu

  • 5
Tom Cruise, Tom Kruz Tom Kruz / Foto: Tanjug/AP

Ćerka Toma Kruza, Izabela Džen Kruz poznatija kao Bela (27) je odbila da živi sa ocem u njegovom iznajmljenom luksuznom penthausu u Londonu.

Naime, Tom Kruz živi luksuznim stilom života u Londonu u poslednje dve godine gde snima svoj novi film. 58-godišnja zvezda sada želi da njegova ćerka Bela pređe da živi sa njim u lusuznom penthausu, koji je u prošlosti bio u vlasništvu kraljice Elizabete II.

Tom ovu nekretninu iznajmljuje za 455.000 dolara mesečno, a ona se sastoji iz 4 spavaće sobe, 2 kupatila, poseduje unutrašnji bazen i pogled koji oduzima dah - ali čak ni to nije dovoljno da privuče Belu da živi sa ocem.

Bela trenutno živi sa njenim suprugom IT konsultantom Maksom Parkerom i njihovim ljubimcima u trosobnoj kući u Južnom Londonu, koju su pre nekoliko godina kupili za 693.000 dolara. 

Ona želi da živi u skromnijem domu i pritajenijim načinom života, koji je poređenju sa uslovima u kojima je odrasla skroz drugačiji.

Tom i njegova bivša žena Nikol Kidman su usvojili Belu 1992. godine, dok su njenog brata Konora usvojili tri godine kasnije.

Bela se udala za programera Maksa na intimnoj ceremoniji 2015. godine. Ona je član Sajentološke crkve, baš kao i njen otac, ali ne živi sa ostatkom porodice već 5 godina, jer su se oni odselili na Floridu 2015. godine kako bi bili bliže poglavarima crkve.

Ona nije živela sa majkom Nikol još od 2001. godine kada se Nikol razvela od Toma. Izgleda da majka i ćerka pokušavaju da izglade odnos jer su fanovi primetili da Bela lajkuje Nikoline objave na Instagramu u poslednje vreme.

Iako Tom i Nikol jednako dele starateljstvo nad decom, Nikol nije u dobrom odnosima sa njima već godinama. Glumica nije član kontroverzne Sajentološke crkve i zbog toga se posvađala sa bivšim mužem i sa decom, koji su pratili očev put.

Podsetimo, Nikol nije bila prisutna na ćerkinom venčanju, a sa drugim suprugom Kitom Urbanom je kasnije dobila dve ćeke Sandej i Fejt.

S druge strane, Tom koji je jedna od najbogatijih holivudskih zvezda sa 570 miliona dolara na svom računu, finansijski baš i ne pomaže svojoj deci, dok sa svojom ćerkom Suri, koju je dobio sa glumicom Kejti Holms godinama ne posećuje, niti sa njom ima kontakt.

Video: Crkva mu je birala žene: Najbizarniji detalji ljubavnog života Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    7. decembar 2020 | 19:03

    Koliko covek moze bit govedo da placa pola miliona dolara kirije mjesecno?

  • Lol ok

    7. decembar 2020 | 19:04

    Zašto bi živela sa ocem kada živi sa mužem? On je tako čudan čovek.

  • Sektas

    7. decembar 2020 | 20:47

    Dzaba mu sve kad je u kandzama sekte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA