≫ 

Bila je lepotica, uzor devojkama, a onda je upala u kandže zavisnosti i sad izgleda baš loše

Bivša Diznijeva zvezda je već godinu dana trezna nakon što se godinama borila protiv zavisnosti od alkohola i droga

  • 1
Amanda Bajns, Amanda Bynes Amanda Bajns; Foto: MediaPunch / BACKGRID / Profimedia

Američka glumica i bivša dečja zvezda Amanda Bajns (34) je nedavno uslikana u javnosti prvi put posle 6 meseci, a tom prilikom je izgledala potpuno drugačije u odnosu na devojku kakvu fanovi pamte.

Naime, posrnula Amanda je uslikana dok je šetala sa svojim verenikom Polom Majklsom, koji ju je zaprosio na Dan zaljubljenih ove godine.

Kontroverzni par se upoznao na klinici za odvikavanje od zavisnosti od droga i alkohola, a verili su se nakon dva meseca poznanstva koje su proveli na klinici.

Oni su sada srećni što su trezni i kažu da Amandi upravo Pol pomaže da se vrati u normalu. On navodno ima veoma dobar uticaj po nju, a iako ne žive zajedno, oni provode slobodno vreme jedno sa drugim.

Amanda inače već godinama šokira javnost, a kliniku za odvikavanje je napuštala i vraćala se nekoliko puta.

Godine 2012. je uhapšena zbog vožnje pod uticajem opojnih sredstava, a zatim je uhvaćena dok je pušila marihuanu u Njujorku, gde ova vrsta opijata nije legalizovana, kao u Kaliforniji. Zatim je staklenim bongom gađala policajce koji su došli da je privedu, a iste godine je izazvala požar ispred kuće nepoznatih ljudi, pa je zadrana na psihijatrijskom lečenju.

Svog oca je optužila za seksualno napastvovanje, ali je tužbu ubrzo povukla i rekla da ju je "mikročip u glavi naterao da to kaže, ali da je njen otac naredio da je mikročipuju".

Često je govorila o borbi s depresijom i zavisnosti o drogama, a nedavno je pokušala da se vrati u Holivud, ali je ipak odlučila da je bolje da se prvo potpuno izleči. Imala je sedam godina kada je počela da se bavi glumom, a već s 13 godina je imala svoju emisiju.

Medijska pažnja joj je izazivala veliki stres, pa je posegnula za drogama i alkoholom, međutim početkom godine je otkrila da je već godinu dana trezna. Pre 10 godina je odustala od glume, a zatim se njeno psihičko stanje pogoršalo, pa sada pokušava da se vrati normalnijem načinu života.

Video: Najbolja bivša žena: Afleka iz kandži alkohola spasava Dženifer Garner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzenifer

    9. decembar 2020 | 04:07

    Garner.....je Bena i dogurala do alkohola.......pa sada ga spasava.......sve zbog njegove love......bez srca, bez emocija....sve samo pare....Ali,ipak se izlečio i našao ,kao slobodan razveden čovek novu ljubav,valjda će sada biti iskrenije prema njemu.....nego njegova bivša............ videće se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA