≫ 

Glumica u programu uživo isprskana krvlju: Plan je bio da vrišti, a umesto toga je prasnula u smeh

- Veoma sam uzbuđena zbog šoua ove godine - rekla je Vanesa pre nego što se na sceni pojavila u "krvavoj" haljini

  • 0
Oskar 2020 Vanesa Hadžins; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Vanesa Hadžins (31) je odala počast najlegendarnijim scenama iz filmova na "MTV Movie & TV Awards" dodeli nagrada koja se sinoć održala u Los Anđelesu.

Naime, zvezda mjuzikla "High School Musical" Vanesa Hadžins je vodila prvi ikada "MTV Movie & TV Awards: Greatest Of All Time special" emisiju u kojoj se pojavila u šest različitih autfita inspirisanim čuvenim filmovima.

31-godišnja glumica je učinila sve kako bi ostala upamćena po svojim inspirativnim autfitima, uključujući i jedan iz horor filma "Keri" iz 1976. godine, koji je urađen po knjizi Stivena Kinga.

Pre nego što je počela da vodi emisiju Hadžins je pozirala na crvenom tepihu u crnoj "Versaće" haljini koja košta 2.022 funte, a u njoj je istakla svoje bujne grudi, uzak struk i seksi noge, dok obožavatelji kažu da je mnogo ličila na pevačicu Nikol Šezinger iz ženskog muzičkog benda "The Pussycat Dolls".

Kosu je ošišala na paž, a u prvi plan je istakla i svoj bronzani ten. Oko vrata je imala "Versaće" zlatnu ogrlicu, dok je oko ruke imala niz narukvica, kao i zlatno prstenje na ruci. Na licu je imala braon "smokey eye" i izgledala je veoma srećno što je dobila priliku da se oproba u voditeljskoj ulozi.

Hadžinsova se presvlačila još nekoliko puta, a najveću pažnju je pridobila kada se pojavila u beloj uskoj haljini, u kojoj je istakla sve obline i u kojoj je bila prelivena "krvlju" - odnosno crvenom bojom kako bi dočarala scenu iz filma.

Umesto da vrišti i da plače, Vanesa je tu scenu ipak dočarala sa osmehom, s obzirom da nije uspela da prestane da se smeje kada su joj kanticu crvene boje polili preko lica i pokvarili šminku.

- Veoma sam uzbuđena zbog šoua ove godine - rekla je ona za magazin "People", pe nego što je publiku, ali i kolege oduševila svojim sinoćnim nastupom.

Video: Kuća Lidije Vukićević je kao iz bajke: Fotografije ili snimak, ne zna se šta je lepše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA