Madonina ćerka konačno liči na seks-bombu! Prvi put joj se ne vide "šiške" ispod miške

Lurdes Leon je pokazala zanosno telo u seksi vešu, ali joj obožavatelji zameraju što se ne depilira

  • 0
Lourdes Leon Lurdes Leon, Foto: Profimedia

Madonina ćerka Lurdes Leon (24) je zvezda nove "Juicy Couture" linije donjeg veša, a fanovi su oduševljeni figurom pevačicine ćerke.

Naime, Madonina najstarija ćerka je izdominirala u novoj kampanji za "Juicy Couture" , a ovaj brend sarađuje sa brendom "Parade".

"ParadeXJuicy" kolekcija je izbačena u ponedeljak ujutro, a gaćice su prioritet ovog brenda.

Lurdes Leon je jedan od glavnih modela za ovu modnu kompaniju, pa je pozirala u crvenom duksu i crnim gaćicama sa zlatnim logom, a to je deo "Dude where is my couture" kolekcije.

Ove gaćice koštaju 38 dolara, a reklamira ih i najpoznatiji plus sajz model Ešli Grejem, koja je na krevetu pozirala samo u toplesu i crnim gaćicama.

- Jednom davno dva brenda su se udružila u stvaranju vrhunske kolekcije za simpatične devojke koje vole stvari - piše u saopštenju za medije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Parade (@parade)

- Inspirisao nas je revolucionaran početak dvehiljaditih godina kada su trenerke bile mekše, pantalone su se nosile ispod kukova, a nakit se nosio uz svaku kombinaciju - piše u izjavi.

Fanovi su oduševljeni kako Lurdes izgleda u ovoj kampanji i dodaju da nikada nije izgledala ovako seksi, kao i da ima bujnu guzu. Drugi pak komentarišu da im smeta što se pevačicina ćerka ne depilira i što ima tamne dlake po rukama, leđima i ispod pazuha, dok je drugi podržavaju nju i njen prirodan izgled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA