≫ 

Glumice posle dve decenije ponovile kultni poljubac iz filma koji je tada šokirao javnost

Selma Bler i Sara Mišel Gelar su ponovile poljubac u usta iz filma "Opasne namere"

  • 0
Selma Bler i Sara Mišel Geler Sara Mišel gelar i Selma Bler; Foto: Instagram/sarahmgellar

Američke glumice Selma Bler (48) i Sara Mišel Gelar (43) su na dodeli "MTV Movies & TV Awards" ponovile čuveni poljubac iz filma "Okrutne namere" koji su izvele 1999. godine.

Naime, glumice su poljubac u usta izvele u filmu koji je i dan danas hit, a sada su se našalile kako bi ga izvele za vreme pandemije korona virusa. One su na originalan način najavile dodelu nagrada i oduševile fanove širom sveta kada su se poljubile, ali je ovoga puta između njih bila plastika.

- Spremna za MTV dodelu. Gledajući 20 godina unazad... Poljubac. Između dve mlade glumice. Na ekranu. U mejnstrim tinejdžerskom filmu. To je bio sladak i ukusan poljubac za moj lik Sesil i htela je još - rekla je Selma.

- I moram reći da je to bio jako dobar poljubac. Ono što se meni čini ukusnim je ono što nije šokantno u 2020. Čast mi je da poljubim moju dragu prijateljicu Saru, koja je bila uz mene kroz sva uzbuđenja, spora vremena, promene, decu, u bolesti i zdravlju. Hvala ti, Rodžer Kumle, što si mi dao moj prvi veliki film. I što si mi dao prostora da kažem da mi je čast što sam glumica. Što mi je to dopušteno, da ti kažem hvala. Ostvario mi se san. Neka se svi ljubimo opet jednog dana. Ovaj će poljubac uvek biti primer ponosa - dodala je glumica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Na snimanju ovog filma glumice su se upoznale, sprijateljile i zbližile, a i danas su najbolje prijateljice. Selma danas boluje od multipla skleroze i u teškom je stanju, ali kaže da se na Saru uvek može osloniti.

Njihov poljubac iz filma je pre 21 godine dobio nagradu "MTV Movie" za najbolji filmski poljubac. Zanimljivo, na setu ovog filma su se zaljubili glavni glumci Rajan Filip i Riz Viterspun, koji su godinama bili u braku i koji su dobili dvoje dece zajedno. Razveli su se 2008. godine, ali su ostali u dobrim odnosima, baš kao i ove dve poznate glumice.

Video: Zvezde serije Prijatelji odigrale partiju bilijara i sve redom slatko nasmejale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA