≫ 

Lucija ima lice od milion dolara, ali njeno telo uživo i na Instagramu baš nema mnogo sličnosti

Manekenka koja se često slika gola uživo ne izgleda ni slično kao na društvenim mrežama

  • 3
Lucia Lachkovic Lucija Lačković; Foto: Instagram/luciajavorcekova

Fitnes model iz Slovačke Lucija Lačković (30) je uslikana u bikiniju u gradu Tulumu u Meksiku, a tom prilikom je pokazala svoje seksi telo bez fotošopa i filtera.

Naime, lepotica Lucija uživo ne izgleda ni slično kao na društvenoj mreži Instagram - ona u realnosti ima obline, seksi je, ali ima i višak kilograma.

Dok na Instagramu Lucija deluje mršavo i zategnuto, u realnosti je slika dosta drugačija.

Njena lepota je neosporna, a dok mnogi traže razliku između njenih novih fotografija sa plaže i fotografija na Instagramu, drugi kažu da je mnogo lepša uživo i da je još bolje što ima nekoliko kilograma viška jer je "bolje da ljulja nego da žulja".

Manekenka koja se često fotografiše gola, uživo ima malo opuštenije grudi i stomak, dok su joj butine deblje nego na slikama.

Ona je za vreme karantina tokom pandemije korona virusa često objavljivala nage fotografije i video snimke, a nedavno je otvorila profil na "Only Fans" platformi na kojoj zarađuje veliki novac na osnovu svojih fotografija u donjem vešu.

Video: Ona slika svojom vaginom, ima 3000 cc u grudima i cilj joj je da ima najmasivniju vaginu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA