≫ 

On je zver, a sad planira da nabaci još jače mišiće: Pitaju se žene može li, uopšte, bolje od ovoga?

Slavni glumac se priprema za ulogu Hogana Hulka, pa često objavljuje video snimke i fotografije sa treninga bez majice

  • 2
Chris Hemsworth, Kris Hemsvort Kris Hemsvort; Foto: Profimedia/KPGG / Backgrid Australia

Australijski glumac Kris Hemsvort (37) je objavio video snimak sa boks treninga na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom je svojim izgledom oduševio na milione pratilaca.

Naime, video klip koji je Kris nedavno objavio već ima više od 6 miliona pregleda, a svi zumiraju samo njegove ogromne mišiće na rukama i "pločice" na stomaku, o kojima maštaju žene širom sveta.

Zgodni Australijanac je želeo da pokaže kako se priprema za ulogu Hogana Hulka u novom projektu koji "Netfliks" uveliko priprema.

Ovog leta seksi Kris je najavio da će tumačiti ovu ulogu, pa je rekao:

- Možete misliti da će priprema za tu ulogu biti suludo fizička - rekao je tada Hemsvort.

- Moraću da ojačam više nego ikada do sad, više nego što sam "nabacivao mišiće" za ulogu Tora - dodao je poznati glumac.

Nije poznato kada će se film prikazati na Netfliksu, kao ni kada počinje snimanje, ali obožavatelji jedva čekaju da vide Krisovo zategnuto telo na ekranima.

Kris toliko često trenira da se njegov kolega Kris Prat našalio sa njim:

- Hej prijatelju, baš sam se čuo sa svojim trenerom, i kaže da moraš da prestaneš da treniraš. S obzirom da ćemo biti u istom filmu, on ne želi da stojim pored tebe ako budeš tako izgledao. Zbog toga ću brzinski morati da nabacim 15 kila. Kul. Baš ti hvala - našalio se Prat, ali mu Hemsvort nije ništa odgovorio.

Glumac trenutno u rodnoj Australiji snima  triler "Escape From Spiderhead", a u poslednjih godinu dana je zbog pandemije korona virusa zarobljen na ovom kontinentu sa svojom porodicom i nije išao u svoju vilu u Holivudu.

Video: Sevnula guza: Lepo je kada vam Karleuša u ovom izdanju okrene leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. decembar 2020 | 11:26

    Covjek je sportista drzi do izgleda trenira pravilno se hrani al za eksrtemne misice radi steroid kure ,za ulogu se sprema sa hemijom

  • Bob

    11. decembar 2020 | 23:47

    "Hogana Hulka" hahahah.... Jedva cekam film inace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA