≫ 

Madona u 63. godini uradila prvu tetovažu: Ovih 6 slova joj predstavljaju sve u životu

Slavna pevačica je tetovažu uradila na ručnom zglobu

  • 0
Madonna, Madona Madona / Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Madona (62) uradila je svoju prvu tetovažu u životu, pa je ona - "za sve postoji prvi put", izreka koja može opisati potez kraljice popa.

Diva je istetovirala inicijale svojih šestoro dece na svom zglobu u "Shamrock Social Club-u" u Holivudu, gde je nedavno došla iz Londona.

Naime, kraljica popa je sve zabeležila na društvenoj mreži Instagram, a dok se tetovirala držala je ruku na glavi i izgledala je veoma uplašeno i kao da je ovaj čin zaista boli.

Tom prilikom pevačica je nosila "Barberi" džemper i sive pantalone, dok joj je kosa bila ofarbana u roze boju, koju nosi već nekoliko meseci.

Inicijali "L R D M S E" označavaju prva slova imena njene dece, poređana po godinama - Lurdes (24), Roko (20), Dejvid (15), Mersi (14) i blizanci Stela i Estere (8).

Ona je objavila fotografiju zgloba pre i posle tetovaže, pa je napisala:

- Tetoviram se prvi put - napisala je ona uz hešteg "porodica". Na ovoj objavi je prikupila više od 205.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 15,6 miliona obožavatelja, koji je prate sa različitih strana sveta.

Video: Madona pokazala zadnjicu nakon ugradnje silikona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA