≫ 

Top 10 stajlinga koje su ljudi najviše guglali u 2020. godini: Pobednik će vas baš iznenaditi

Gugl je objavio top listu najtraženijih odevnih kombinacija na internetu, a evo ko je pobednik

  • 1
Dzenifer lopes, lil, Noe Sajrus Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Da li možete da pogodite koja odevna kombinacija je najtraženija na "Guglu" za 2020. godinu?

Naime, "Gugl" je objavio svoju godišnju "Year In Search" listu u sredu popodne na kojoj se vidi kompilacija najtraženijih kategorija na internetu uključujući sport, film i modu.

Iako se neko vreme nisu dešavali veliki događaji i javne ličnosti nisu išle na crvene tepihe zbog pandemije korona virusa, ipak je dosta autfita dospelo na ovu listu.

Superboul, Gremi, CMT nagrade bile su samo neke na kojima su se pojavile slavne zvezde u nezaboravnim odevnim kombinacijama.

Na "CMT Awards" dodeli nagrada 2020. godine, mlađa sestra Majli Sajrus, Noa Sajrus (20) se skinula previše za nastup uz pesmu "This Is Us" i ostala na sceni samo u providnom kostimu koji je imao cirkone na intimnim delovima, dok na grudima nije nosila ništa, a kosom i rukama je pokrila bradavice. Tada je obula samo bele čizme, stavila bele rukavice i beli šešir, pa su joj pisali:

- Noa Sajus, ovo je dodela nagrada za kantri muziku. Navuci neku odeću - pisali su fanovi na Tviteru.

Uprkos kritikama, njen stajling je najtraženiji na "Gugl" pretraživaču ove godine i ona je pobednica na ovoj listi.

Na drugom mestu se nalazi voditeljka Marija Tejlor, na trećem muzičar Lil Nas X u roze odelu, na 4. Bili Ajliš u njenim "oversajz" odevnim kombinacijama, na 5. mestu reperka Lizo u tangama, na 6. mestu kostim Dženifer Lopez sa Superboula, na 7.mestu Trevis Skot obučen kao Betmen, na 8. mestu Melanija Tramp u neonsko zelenoj "Valentino" haljini, na 9. mestu Hari Stajls u haljini na naslovnici magazina "Vog" i konačno na 10.mestu pevačica Šakira u crvenom kostimu sa Superboula.

Neke od ovih autfita pogledajte u našoj galeriji u tekstu.

Video: Nešto sasvim originalno: Edita Aradinović nas oduševila svojim stajlingom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA