≫ 

Bela Torn uz vrele slike u donjem vešu proslavila milion pregleda na novoj pesmi

Glumica se nedavno je nedavno izbacila novi singlu, a izgleda da joj u muzičkoj karijeri ide podjednako dobro kao i u glumi

  • 3
Bella Thorne, Bela Torn Bela Torn; Foto: SGP Italy/SGP/Profimedia

Američka glumica Bela Torn (23) je objavila nove seksi fotografije na svom Instagram profilu i ujedno se pohvalila uspehom koji je stekla nakon što je objavila singl "Stupid Fu*king Bi*ch".

Naime, 23-godišnja glumica je pozirala u svetloroze satenskom vešu dok je klečala na podu, pa je mnogim muškarcima podigla temperaturu.

Ona je tom prilikom istakla svoju izvajanu figuru, a obožavatelji su posebno komentarisali njen zategnut stomak i poveću guzu, o kojoj maštaju muškarci širom sveta.

Na rukama je imala bele rukavice, dok je bujnu crvenu kosu uvila u talase, pa je napisala:

- Pesma je za tri dana dostigla milion pregleda, hvala vam za ljubav - napisala je ispod obajve na kojoj ima više od milion lajkova.

Bela u poslednje vreme podjednako radi i na svojoj muzičkoj i na filmskoj karijeri. Njena dva nova filma su izašla prošlog meseca, a glumica se nedavno preselila u Rim gde živi sa svojim dečkom Bendžaminom Maskolom (27) u koga je ludo zaljubljena.

Nedavno je otvorila profil na "Only Fans" platformi, gde objavljuje golišave fotografije, pa je napisala:

- Spustila sam cenu na "OnlyFans" profilu na samo 7 dolara. Ne mogu da verujem da je samo 7 dolara sada - napisala je Bela.

Bela je nedavno postala prva osoba koja je zaradila milion dolara na "Only Fans" platformi, dok je 2 miliona dolara zaradila već prve nedelje kada je otvorila profil, a deo novca je odmah prosledila u humanitarne svrhe.

Video: Bela Torn- novo ime u svetu filmova za odrasle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahah

    11. decembar 2020 | 09:47

    Narode na onlyfanas postoji 100% popusta kod neke tete(znači dzaba) , ali pre nego sto vidis bilo sta mora ubacis broj kartice 😂

  • Bhm

    11. decembar 2020 | 01:36

    Ne razumem se i te mreže,sta tacno kosta samo 7 dolara?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA