≫ 

Dženifer Lopez ubija kako izgleda, a svi i dalje komentarišu da je niža od fara na automobilu

Dženifer Lopez u fantastičnoj odevnoj kombinaciji oduševila fanove, ali i dalje svi komentarišu njenu visinu

  • 20
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Shutterstock

Latino diva Dženifer Lopez (51) i njen verenik Aleks Rodrigez (45) su uslikani kako izlaze iz privatnog aviona nakon što su iz Njujorka stigli u Majami.

Naime, Dženifer i Aleks su bili na kratkom izletu u Njujorku, uprkos novom talasu pandemije korona virusa, a fanovi im zameraju što uopšte putuju, s obzirom da je Lopezova bila jedna od prvih javnih ličnosti koja je pozivala obožavatelje da ostanu kod kuće kako bi sprečili širenje Covida-19.

Slavni par je uslikan u veoma stilizovanim odevnim kombinacijama, a fanovi kažu da uprkos svemu Dženifer izgleda fantastično.

Iako je ovog leta napunila 51 godinu, obožavatelji kažu da latino diva izgleda minimum 15 godina mlađe i hvale izgled njenog lica i seksi tela.

Ona je za ovu priliku obukla crni kaput do poda, ispod kog je nosila crni "Šanel" topić, crnu trenerku i bele patike. U rukama je nosila crnu skupocenu "Hermes Birkin" kožnu tašnu, dok je na očima imala tamne naočare za sunce.

Dženifer je kosu vezala u rep, a na ušima je nosila srebrne alke po kojima je prepoznatljiva. Iako svi hvale njen izgled, postoje i drugi pratioci koji kažu da je ekstremno niska i da je njena glava u visini stop svetla džipa koji vozi.

I ovog puta Dženifer na fotografiji koju su napravili paparaci izglda veoma nisko i njena glava je malo viša od ručke za otvaranje vrata na kombiju u kom se slavni par odvezao svom domu.

Prema podacima na internetu ona je visoka 164 centimetara, ali svi koji su je videli uživo kažu da je u realnosti mnogo niža.

"Previše je niska", "Njena glava je u visini ručke na kombiju", "Jeste niska, ali je prelepa, nema joj ravne", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca kada su videli spornu fotografiju koju možete pogledati u galeriji u tesktu.

Video: Džej Lo zamešala u uskoj haljini: Posle 12 sekundi desio se preokret i svi su ludi za ovim snimkom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    12. decembar 2020 | 13:24

    A nju sve pa zabole za farove, jer njeni farovi vrede ko pola balkana

  • Тања

    12. decembar 2020 | 14:15

    Боље ниска, него плитка попут вас, који сте, сигурна сам, савршеног изгледа.🤨

  • Majka

    12. decembar 2020 | 14:08

    Žena ubija kako izgleda ,nosi svoje godine sa ponosom.Vidi se po drzanju ,stavu ,ostvarena ,puna samopouzdanja,uvek lepo obucena,negovana.... Zasto mora da ima 180 cm,duge noge?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA