Keli Klarkson od bivšeg muža i svekra traži pare koje su joj oteli tokom 13 godina saradnje

Pevačica tvrdi da su je bivši suprug i svekar prevarili za nekoliko miliona dolara tokom poslednjih 13 godina

  • 0
Kelly Clarkson, Keli Klarkson Keli Klarkson; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Keli Klarkson (38) je zaradila milione dolara tokom svoje veoma uspešne karijere, a sada tvrdi da su je njen bivši muž i svekar prevarili za veliku količinu novca.

Naime, u novim sudskim papirima koji su povezani sa njenim razvodom od Brendona Blekstoka, piše da pevačica tvrdi da su je njen bivši suprug i njegov otac Narvel Blekstok koji su vlasnici "Starstruck Management Company" prevarili za dobar deo njenog bogatstva tako što su vršili određene "ilegalne usluge".

Kako Keli kaže "oni su glumili agente", a za to nemaju dozvolu u državi Kaliforniji.

Njenom karijerom Brendonova kompanija je upravljala 13 godina, počevši od 2007. godine i ona sada želi da joj vrate sav novac koji joj je navodno oduzet.

Keli je takođe navela da su je njih dvojica pevarili tako što su zahtevali da im godinama plaća "naknade i odštete za ilegalne usluge".

Ona kaže da su oni delovali u sukobu sa njenim interesima i da nisu vodili njenu karijeru u dobrom smeru.

Klarksonova takođe zahteva račune svih ugovora i angažmana koje je imala za vreme poslovanja sa ovom kompanijom, kao i da navedu sve provizije, naknade, avanse i druge novčane iznose koje su zaradili tokom godina na konto njene muzičke karijere.

Podsetimo, Keli je podnela zahtev za razvod braka 4. juna ove godine na sudu u Los Anđelesu nakon skoro 7 godina braka, pozivajući se na "nepomirljive razlike”. Oni se takođe bore oko starateljstva nad njihovo dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA