Zvezda filma "Fast and Furious" daje svoje hotelske sobe porodici bez doma, poslao je i jaku poruku

- Nadam se da će doći i da će se osećati blagosloveno - rekao je Tajris Gibson

  • 0
Tajris Gibson Tajris Gibson Printskrin: Instagram/tyrese

Glumac i pevač Tajris Gibson, zvezda filma "Fast and Furious", pokazao je svoju humanu stranu. Naime, tokom boravka u Kanadi, gde je snimao film "Dangerous in Kamloops", shvatio je da ima tri neiskorišćene hotelske sobe koje su bile namenjene za njega.

On je odlučio da ponudi te sobi šestočlanoj porodici bez doma da bude u njima.

- Nadam se da će doći i da će se osećati blagosloveno - rekao je Tajris u svom snimku na Instagramu i naglasio važnost da se pomogne drugima:

- Samo pokušavam da ohrabrim ljude - rekao je Gibson, koji nije hteo da snima tu porodicu kako bi saučavo njihovu privatnost.

- Nikada nismo živeli u svetu poput sveta u kojem živimo sada, gde su neki od najtalentovanijih, najpametnijih, briljantnih, obrazovanih i najsposobnijih ljudi bez posla - gubeći sve za šta su ikada radili u životu - rekao je Tajris u snimku, a prenosi People.

- Možda nemate novca, ali svi smo vrlo sposobni za više. Ako vidite nekoga ko spava napolju na ledenoj hladnoći, ne zatvarajte oči. Učinite nešto. Kupite im ćebad, dajte im hranu, topla voda, nešto. Bilo šta - naveo je on.

Pogledajte snimak:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by TYRESE (@tyrese)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA