≫ 

Lil Vejn može da dobije 10 godina zatvora: Reper priznao krivicu za posedovanje vatrenog oružja

Vejn je policiji priznao da je u jednu od njegovih torbi stavio pozlaćeni pištolj Remington 1911, kalibra .45, napunjen sa šest metaka

  • 1
Lil Vejn Lil Vejn, Foto: Wikipedia/Michael Williams

Lil Vejn gleda na ozbiljno zatvorsko vreme nakon što se izjasnio krivim za saveznu optužnicu za oružje. Uhvaćen je kako nosi napunjen pištolj u torbi u privatnom letu za Majami.

Obožavatelji Lil Vejna možda neko vreme neće dobijati nove albume od repera, jer bi mogao provesti do 10 godina u zatvoru, nakon što se izjasnio krivim.

Prema dokumentima koje je pribavio HollywoodLife.com, on se izjasnio o krivici 11. decembra u Majamiju, a izricanje presude zakazano je za sledeći mesec, januara 2021.

Poznati 38-godišnjak je već osuđivan za još jednu optužnicu za krivično delo na svoje ime, koje se dogodio u Njujorku 2009. godine.

Vejn, punog imena Dvejn Majkl Karter Džunior, uhapšen je nakon što je privatnim avionom doleteo do izvršnog aerodroma Miami-Opa Locka 23. decembra 2019. godine, nakon što je neko anonimnim dojavama pozvao vlasti. Vejn je policiji priznao da je u jednu od njegovih torbi stavio pozlaćeni pištolj Remington 1911, kalibra .45, napunjen sa šest metaka. Takođe je navodno imao „torbu u kojoj su se nalazile količine kokaina, ekstazija i oksikodona za ličnu upotrebu“, prema TMZ-u, ali nije zvanično nije podignuta nikakva optužba za drogu.

Vejn možda neće provesti čitavu deceniju u zatvoru, iako je to maksimalna kazna. Budući da je reper sarađivao i priznao krivicu u slučaju, izvori TMZ-a kažu da se "vlada složila da preporuči blažu kaznu jer prihvata odgovornost", ali konačni poziv biće na sudiji.

Video: Američki snajperista ima 4 godine: Dete rukuje oružjem kao pravi vojnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta je zakon bato

    12. decembar 2020 | 15:20

    Pa ko prizna, pola mu se prasta ili dodaje?!😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA