≫ 

Vera u 72. godini izgleda kao klinka, nova slika šokirala ljude: "Ona stvarno pije krv jednoroga"

Vera Vang je šokirala pratioce novim fotografijama na društvenim mrežama i niko ne može da veruje da uskoro puni 71 godinu

  • 9
Vera Vang Vera Vang, Foto: Instagram/verawanggang

Modna dizajnerka Vera Vang (71) je 27. juna ove godine proslavila 71. rođendan, ali fanovi kažu da izgleda duplo mlađe i pitaju se šta je tajna njenog izgleda.

Naime, njene poslednje fotografije na društvenim mrežama iznenadile su mnoge. Vera ima kožu bez ijednog znaka starenja, bez ijedne bore na licu, što je šokiralo njene obožavatelje.

Izuzetak nije ni njena poslednja fotografija na kojoj je fotošopirala pevačicu Arijanu Grande (27), pa su je obožavatelji pohvalili za izgled i molili da otkrije čime se neguje.

"Ne mogu da verujem da će uskoro napuniti 72 godine", "Boginja", "Kako je ovo moguće", "Predivna žena", "Čime ti neguješ kožu?", "Izgledaš kao da si u dvadesetima", "100 % pije dečju krv za mladolikost", samo su neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Ona je nedavno otkrila da ne postoji univerzalna tajna, ali da ona dovoljno i kvalitetno spava, pije koktel od vodke i izbegava sunce.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Vera vreme u izolaciji tokom pandemije korona virusa provodi u svom domu u Majamiju, a vreme krati vežbanjem što je u više navrata podelila sa svojim pratiocima na svom profilu na Instagramu.


Njen izgled je zaista neverovatan, a kako ova žena koja će sledeće godine proslaviti 72. rođendan izgleda, proverite i uverite se sami u galeriji ispod teksta.

Video: Koja sme njoj na crtu? Lidija Vukićević sjajno nosi godine, a tek bikini...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    14. decembar 2020 | 10:58

    Mene je strah od ovakvih zena. Uporedim moju majku sa isto godina🙄

  • Dasa

    14. decembar 2020 | 16:37

    Moj teča ima 86 godina, dvadesetak sedih u kosi koja je i dalje gusta i odličnog kvaliteta,ima sve svoje zube i istu kilažu zadnjih pola veka! Na licu par bora slabije vidljivih ! Izgleda mlađe i od mog oca koji je od teče mlađi 18 godina! Ali je teča od države dobio stan,penziju troši samo na sebe, tetka i deca ga nikad nisu interesovali niti su mogli da se oslone na njega za bilo šta u životu, od poslova fizičkih operisan- nikad ni ekser u zid nije zakucao....niti ga je šta tangiralo u životu....samo je sebe gledao i sad samo sebe gleda....a izgleda da je takva i ova gospođa.

  • xxx

    14. decembar 2020 | 12:30

    70% fotosop ostalih 30% malo mladolikosti i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA