≫ 

"Žena mačka" potrošila 4.000.000 $ da bi upropastila svoje lice, a iza svega stoji tužna priča

- Kada se pogledam u ogledalo, sebi sam prelepa. Imam lice kakvo sam htela - rekla je Džoslin koja je transformisala svoje lice kako bi ličila na divlju mačku

  • 7
Jocelyn Wildenstein Džoslin Vajldenštajn; Foto: Profimedia/rom-images / Splash

"Žena mačka" Džoslin Vajldenštajn (80) i njen verenik i modni dizajner Lojd Klajn (53) su se sredili za izlazak u Majamiju, a fanovi se i dalje pitaju zbog čega je nekadašnja lepotica uništila svoje lice plastičnim operacijama.

Naime, poznati par koji se non stop svađa i miri su pozirali zagrljeni, a Džoslin je tom prilikom nosila crnu majicu i kožne pantalone, dok je Lojd obukao belu majicu, crne pantalone i bele espadrile.

"Žena mačka" je početkom dvehiljaditih godina postala poznata kao ekstreman primer plastične hirurgije koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zbog silnih intervencija je unakazila lice,a iza svega stoji jedna jako tužna priča.

Ona je s operacijama počela sredinom devedesetih godina kada je bila u braku sa milijarderom Alekom N. Vajldenštajnom, koji je bio opsednut velikim mačkama, pa je ona rešila da se pretvori u jednu.

Ona se godinama plašila da je muž ne ostavi, pa je želela da mu ispuni sve želje, no njen brak je ipak propao kada ga je uhvatila u krevetu sa 19-godišnjom devojkom.

Džoslin je nakon razvoda bila bogatija za milijardu i po dolara, a šuška se da je to bio veoma buran razvod, no sada je u srećnoj vezi sa 27 godina mlađim dizajnerom.

Kasnije je rekla da sve u sve upustila samo zbog sebe. Ona se podvrgla zatezanju lica najmanje sedam puta, drastičnoj rekonstrukciji očiju i punjenju usana, obraza i brade kolagenom, a fanovi kažu da sada izgleda "kao da su je izujedale ose".

Kaže da je ne dotiče što je nazivaju nakazom i dodaje:

- Kada se pogledam u ogledalo, sebi sam prelepa. Imam lice kakvo sam htela - izjavila je u jednom intervjuu.

Njeno lice se tokom godina menjalo i skoro je sve probala što se tiče korektivnih hirurških tretmana tiče. Džoslin je na operacije potrošila četiri miliona dolara, pa je zovu "žena mačka" zbog njene sadašanje pojave.

Međutim, po društvenim mrežama se često šeruju njene fotografije iz mladosti, na kojoj se vidi da je Džoslin bila lepa pre operacija.

- Naravno, kad gledam slike iz mladosti, jasno je da sam tada bila lepša. Kad si mlad, nosiš u sebi svežinu koja se posle gubi s godinama. Ali to su i dalje iste oči, iste visoke jagodice, isti nos - kaže Džoslin i izgled pripisuje svojim švajcarskim korenima, dok je prošle godine izjavila da nikada nije ni išla pod nož, što naravno nije istina.

Video: Cice sa domaće estrade koje se operišu da bi izgledale ama baš isto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Саша

    16. decembar 2020 | 14:19

    Тужна прича? Ха ха ха ха,ко је овде луд? 4 милиона долара за лице.....боље целу главу да је променила.Уместо да је те паре дала да помогне некоме.Тужна судбина човечанства.

  • Mm

    16. decembar 2020 | 15:21

    Samo joj jos fale brkovi pa da bude original "mačka"!

  • JA

    16. decembar 2020 | 14:40

    Ne treba joj maska za Halloween. 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA