≫ 

210 sekundi urlanja, psovki i pretnji otkazom! Poslušajte šok snimak Toma Kruza o kojem bruji svet

Holivudski glumac na setu "Nemoguće misije 7" pripretio ekipi otkazom, a sada je procurio audio snimak u kom psuje svoje kolege

  • 9
Tom Kruz Tom Kruz; Foto: Profimedia/Abaca Press

Legendarni holivudski glumac Tom Kruz (58) se razbesneo na setu "Nemoguće misije 7" zbog propusta u anti-korona protokolima, pa je pretio celoj filmskoj ekipi otkazom, a sada možete poslušati kako psuje i šta je sve rekao kolegama.

Naime, zvezda akcionog filma je zamerao kolegama propuste u socijalnom distanciranju i drugim pravilima koji omogućavaju neprestano snimanje tokom pandemije korona virusa, pa je ljutito urlao na njih uz reči:

- Ako te vidim da to ponovo radiš, dobijaš jeb*ni otkaz. Ako bilo ko uradi to ponovo iz ove ekipe, odlazi sa seta - započeo je on.

- Oni su tamo u Holivudu i prave filmove zbog nas sada. Pravimo na hiljade poslova, pič*a vam materina - dodao je glumac besno.

- To je to, bez izvinjena. Možete da se izvinite ljudima koji gube svoje domove jer se naša industrija gasi. To neće staviti hranu na njihov sto, niti platiti školovanje njihovoj deci - dodao je Tom.

Poslušajte snimak objavljen na Jutjub kanalu, dok originalni audio koji je pustio The Sun traje 3 minuta i 30 sekundi.

- Nećemo zatvoriti snimanje ovog jeb*nog filma. Je l to jasno? Ako vidim to ponovo, dobijate otkaz - rekao je on.

- Svako veče sam na telefonu sa svim studijima, osiguravajućim kućama, producentima i oni gledaju u nas i koriste nas kako bi napravili svoje filmove. Sa tim spavam svaku noć. Budućnost ove jebene industrije je u našim rukama - rekao je glumac.

- Da li razumete šta želim? Da li razumete odgovornost koju imate? Verujem ljudima koji su ovde, ali ako ne želite da mi pomognete, odlazite - vikao je ljutito Kruz, a ceo snimak poslušajte u tekstu.

Video: Crkva mu je birala žene: Najbizarniji detalji ljubavnog života Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavran

    16. decembar 2020 | 18:05

    Iskompleksirani kepec

  • Putin R.S

    16. decembar 2020 | 18:22

    Bolesni sektas. Boli njega ona stvar za druge i da li ce ostati bez posao, njemu je krivo ako ne zaradi jos vise. Bolestan mozak koji sa cerkom ne prica i ne vica 10 godina. I sta vise reci o njemu.

  • Tik

    16. decembar 2020 | 17:26

    Ovome ispan mozak u onoj sajentologiji ili kako god.A moguce i da je na necemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA