≫ 

Petoro ljudi dalo otkaz zbog pretnji Toma Kruza! Tajni snimak izazvao haos u ekipi "Nemoguće misije"

 ≫ 

- Tom jednostavno ne može da podnese određene stvari, nakon svih muka kroz koje su prošli kako bi uopšte nastavili sa radom na "Nemogućoj misiji 7". Uznemiren je, jer drugi to ne shvataju ozbiljno kao on - istakao je izvor

Komentari

  • joja

    17. decembar 2020 | 17:04

    Ne postujem tu debilnu sajentologiju, ali kao profesionalac, covek je u pravu. I ja sam svuda u svoj okolini okruzen ljudima koji samo otaljavaju posao. Kao da ih mrzi da zive. Licno ni ne pocinjem nesto ako ne mogu da uradim kako treba. Aljkavaca i palamudasa ima svuda. S vremena na vreme nekome treba dati otkaz samo da se ovi drugi dovedu u red.

  • Mile

    17. decembar 2020 | 14:27

    Pa u pravu je.On je profesionalac i zato zaradjuje a ostali bi da se zezaju i ne postuju pravila i ocekuju da budu placeni.Pa ako snimas ekstra visokobudzetni film koji posle ima da obrne milione to je ozbiljna kompanija i nema zezanja.Neko je to morao da im kaze u lice i na pravi nacin.Ako ne mogu da podnesu visoki profesionalizam sami su trebali da odu ili ako su za taj tretman malo placeni a ne sad da kukaju kako se na njih viče i da oni ne mogu vise. Takvih ima svuda a malo je Tom Kruzova sa voljom da i u ovim uslovima uz primenu svih mera nastave rad pod tezim okolnostima.A to sto ih je opsovao nije lepo ali je zasluzeno, pa sad kenjkaju.Tiranin je produkcija kojoj i sam Tom Kruz daje danak.Koliko puta je povredjen na snimanju pa je nastavio.Volja il je imas ili si kenjkavko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA