≫ 

Hajdi Klum razmenjuje nežnosti sa mužem u krevetu: Jedan detalj ispod pokrivača privukao pažnju

Manekenka uživa u ljbavi sa 16 godina mlađim Tomom

  • 0
Hajdi Klum Hajdi Klum, Foto: Tanjug/AP

Manekenka Hajdi Klum (47) potpuno se opustila, pa je razmenjivala nežnosti u krevetu sa mužem, muzičarem Tomom Kaulicem (31).

Naime, Hajdi je na svom Instagram profilu objavila kadrove iz kreveta, sa svojim mužem, koji je naprestano mazi i ljubi, dok se manekenka zadovoljno smeška.

Već je poznato da se manenka ne libi da pokaže svoju intimu i lepe momente sa Tomom, ali je njena naredna objava zaintrigirala mnoge i jedan detalj ispod čaršava privukao je veliku pažnju.

Hajdi je nakon zajedničkih kadrova objavila fotografiju svog muža iz kreveta. On na sebi ima prekrivač, dok su mu bokovi otkriveni, te sa jasno vidi da Kaulic nema donji veš.

Podsetimo, Hajdi i Tom u braku su od 2019. godine, sudbonosno "da" izgovorili su u jednoj kapeli za venčavanje, u okviru suda na Beverli Hilsu, koji je udaljen 20 minuta od njihove kuće u kojoj žive

Oni važe za jedan od najlepših i najskladnijih poznatih parova, a kako izgledaju njihovi kadrovi i kreveta podgledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Pokušala sam sa 2 doktora: Hajdli Klum ima groznicu, nije uspela da se testira na koronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA