≫ 

Tom Kruz prvi put posle 8 godina ima devojku! Mlađa je 20 godina i svi kažu da "ubija" kako izgleda

- Tom i Hejli su zaljubljeni od prvog dana - rekao je izvor blizak holivudskim zvezdama

  • 0
Tom Kruz Tom Kruz; Foto: Profimedia/Backgrid UK

Legendarni holivudski glumac Tom Kruz (58) je prvi put posle 8 godina od razvoda sa glumicom Kejti Holms (41) navodno pronašao novu ljubav.

Naime, Kruz je navodno u vezi sa 20 godina mlađom glumicom Hejli Atvel (38) s kojom se veoma zbližio na snimanju nove "Nemoguće misije 7", prenose strani mediji.

Tom nije imao ozbiljnu vezu još od 2012. godine, a njegova koleginica Hejli se nedavno rastala od jednog britanskog doktora, pa se priča da im baš prija međusobno druženje.

- Tom i Hejli su zaljubljeni od prvog dana. Karantin i sve poteškoće koje su s njim došle još su ih više zbližile i ne odvajaju se jedno od drugog. Sastajali su se nakon radnog vremena, a ona je stanovala blizu njegovog stana u Londonu. Sjajno se slažu i čini se da su oboje jako srećni - rekao je izvor blizak njima.

Sve ovo je objavljeno nakon što se saznalo da je Tom pretio svojim zaposlenima na setu pomenutog filma.

Tom se razbesneo na setu "Nemoguće misije 7" zbog propusta u anti-korona protokolima, pa je pretio celoj filmskoj ekipi otkazom.

Zvezda akcionog filma je zamerao kolegama propuste u socijalnom distanciranju i drugim pravilima koji omogućavaju neprestano snimanje tokom pandemije korona virusa, pa je ljutito urlao na njih uz reči:

- Ako te vidim da to ponovo radiš, dobijaš jeb*ni otkaz. Ako bilo ko uradi to ponovo iz ove ekipe, odlazi sa seta - započeo je on.

- Oni su tamo u Holivudu i prave filmove zbog nas sada. Pravimo na hiljade poslova, pič*a vam materina - dodao je glumac besno.

- To je to, bez izvinjena. Možete da se izvinite ljudima koji gube svoje domove jer se naša industrija gasi. To neće staviti hranu na njihov sto, niti platiti školovanje njihovoj deci - rekao je besni Tom.

Podsetimo, Tom je pre braka sa Kejti Holms bio u braku sa australijskom glumicom Nikol Kidman čitavih 11 godina i sa njom je usvojio dvoje dece, dok je pre Nikol bio u braku sa Mimi Rodžers, za koju se veruje da ga je uvela u sajentologiju.

Video: Crkva mu je birala žene: Najbizarniji detalji ljubavnog života Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA