Nema golotinje kad se ide kod doktora: Džej Lo dva dana zaredom u skupim krpicama, zakopčana do grla

Latino diva je u poslednja dva dana ponela dve odevne kombinacije u kojima je bila skoro neprepoznatljiva

  • 0
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Shutterstock

Američka pevačica poreklom iz Portorika Dženifer Lopez (51) je dva dana zaredom išla kod dermatologa i oba puta je uslikana u odevnim kombinacijama koje nisu specifične za nju, pa je mnogi nisu prepoznali.

Naime, Džej Lo je za dva dana uslikana u dve totalno različite kombinacije, u kojima je ni najverniji obožavatelji nisu prepoznali.

Latino diva je prvo u četvrtak popodne uslikana u roze opuštenoj odevnoj kombinaciji dok je išla kod dermatologa, a zatim je u petak uslikana u klasičnijoj kombinaciji, koja se nije svima dopala.

Pevačica je prvog dana uslikana u svetloroze svilenoj košulji i pantalonama, dok je preko toga nosila kaput u istoj boji, a obula je bele patike. Dženifer je tom prilikom nosila belu zaštitnu masku na koju je bio zakačen zlatni lanac, a ve je upotpunila crnim naočarima za sunce, dok je kosu vezala u punđu.

Iako se mnogim fanovima dopala ova odevna kombinacija, mnogi fanovi kažu da je njihova zvezda izašla iz kuće u pidžami.

Dženifer je sledećeg dana ponovo došla kod dermatologa, pa je za posetu ordinaciji obukla crno belu odevnu kombinaciju, koja je iznenadila mnoge, jer to nije jedinstven stil autorke "Jenny From The Block" na koji smo navikli.

Ona je obukla crno belu haljinu do poda, dok je na glavi nosila šešir koji joj je padao preko očiju, a na licu je imala crnu zaštitnu masku koja joj je prekrivala celo lice, kako bi se zaštitila za vreme novog talasa pandemije korona virusa.

Dženifer je u ruci nosila crno belu "Christian Dior" tašnu koja košta 2.900 dolara, dok je obula crne čizme na veoma visoku štiklu.

Podsetimo, Dženifer se nedavno našla na udaru kritika zbog svoje visine.

Iako svi hvale njen izgled, postoje pratioci koji kažu da je pevačica ekstremno niska i da je njena glava u visini stop svetla džipa koji vozi. Prema podacima na internetu ona je visoka 164 centimetara, ali svi koji su je videli uživo kažu da je u realnosti mnogo niža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA