≫ 

Anđelina Džoli savršeno obučena od glave do pete, ali maske bojkotuje: Evo šta nosi umesto njih

Slavna holivudska glumica i njena najstarija ćerka Zahara su same uživale u "mama i ćerka" vremenu

  • 0
Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Zuma Press

Holivudska glumica Anđelina Džoli (45) je uslikana na ulicama Los Anđelesa dok je kupovala Božićne poklone sa svojom najstarijom ćerkom Zaharom Pit Džoli (15).

Naime, slavna glumica i jedna od najlepših žena na svetu retko izlazi iz svoje luksuzne vile, a kada to uradi uglavnom izađe u šetnju ili kupovinu sa svojom decom.

Ovom prilikom glumica je bila sva u crnom - nosila je crni kaput, crne kožne čizme, a preko ramena "Valentino" tašnicu.

Kosu je vezala u rep i izgledalo je kao da ne želi da je prepoznaju holivudski paparaci koji je u stopu prate i fotografišu.

Zahara je nosila crne farmerke, teget duks sa svetloplavim detaljima i bele patike. Na licu je imala crnu zaštitnu masku, dok je ceo izgled ukrasila lančićem oko vrata i alkama na ušima.

Dok je tinejdžerka nosila crnu masku, Anđelina nije. Ona bojkotuje klasične maske, pa je umesto jedne od njih preko lica imala ešarpu, čvrsto vezanu oko glave.

Anđelina i njenih petoro maloletne dece su već mesecima izolovani u njenoj luksuznoj vili na Hiden Hilsu, u kojoj ih je do nedavno posećivao samo njen bivši muž Bred Pit (56), sve dok nije otkriveno da je započeo vezu sa Nikol Poturalski (27), s kojom je brzo i raskinuo.

Jedino je najstariji sin Medoks (19), koji je punoletan, već neko vreme na Univerzitetu u Južnoj Koreji, pa se ne viđa sa ostatkom porodice, a šuška se i da ne priča sa svojim slavnim ocem jer su pre nekoliko godina imali fizički okršaj.

Podsetimo, fanovi su već mesecima zabrinuti za Anđelinino zdravlje jer je, kako kažu, "premršava", a noge su joj "kao čačkalice". Mnogi tvrde da je to odrz njenog unutrašnjeg nemira jer se još uvek bori oko starateljstva i nekih nerešenih finansijskih pitanja sa Bredom Pitom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA