≫ 

Nije ni čudo što zgrće milione: Fotografijama sa plaže ovaj anđeo je pokazao da nema mane

Slavna manekenka je u "rizičnoj" pozi dokazala da ima telo bez mane

  • 12
Candice Swanepoel, Kendis Svonpul Kendis Svonpul; Foto: Tanjug/AP

Slavna manekenka poreklom iz Južne Afrike Kendis Svonpul (32) je uslikana na plaži u Majamiju u jednodelnom kupaćem kostimu, a tom prilikom je u svim pozama pokazala da je bukvalno žena bez mane.

Naime, Viktorijin anđeo uživa u toplim decembarskim danima na Floridi, a iskusni paparaci su je uslikali dok je ulazila i izlazila iz vode, dok se sunčala na peškiru, a kada je čučnula ponovo je dokazala da je bukvalno savršena.

U pozi kada čuči bi se videla svaka mana njena fizička mana da je ima, ali ona je nema! Skoro nijedna žena ne bi smela da pokaže telo u pomenutoj pozi i da izgleda bez greške.

Beli kupaći kostim koji je manekenka nosila je iz njene sopstvene linije bikinija pod nazivom "Tropic OF C" koji košta 198 američkih dolara.

Tom prilikom Kendis je kosu stilizovala u punđu, dok je na očima imala braon naočare za sunce. Oko vrata je imala nekoliko ogrlica sa školjkama, a na ušima srebrne alke.

32-godišnja manekenka je ponovo istakla neverovatno duge noge, kao i podignutu guzu na kojoj joj zavide žene širom sveta.

Savršena figura i stas, pravilno držanje i nasmejano lice - sve su to atributi koji krase slavnog anđela, a kada kroči na modnu pistu Kendis je uvek najzgodnija od svih i ponovo je dokazala zašto je godinama bila jedna od 8 najplaćenijih manekenki na svetu.

Podsetimo, Kendis je na leto 2019. godine objavila na društvenim mrežama da je sama nakon što je 14 godina bila u vezi s brazilskim manekenom Hermanom Nikolijem (37), s kojim ima dva sina.

Oni su počeli da se zabavljaju 20015. godine kada je ona imala 17, a on 23 godine. Verili su se u avgustu 2015. godine a rastali u novembru 2018. godine. Kako je poznato, Herman je bio prvi i jedini partner lepe Kendis, i od tada se ne zna da je lepotica bila sa nekim drugim.

Video: Novi modni trend biće hit ovog leta: Bikini je prošlost, sad je tu trikini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA