Kardašijankin bivši s devojkom (19) pikirao vilu od 115.000.000 $, a u džepu ima 3 puta manje para

Nije potvrđeno da rijaliti zvezda traži dom za sebe

  • 0
Kourtney Kardashian, Scott Disick Skot Disik i Kortni Kardašijan; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Rijaliti zvezda Skot Disik (37), bivši partner Kortni Kardašijan (41), je razgledao skupocene vile u Los Anđelesu sa svojom novom devojkom Amelijom Hamlin (19), a još uvek nije potvrđeno da li sebi kupuje novi dom ili razgleda za nekog drugog.

Naime, izvor tvrdi da je Skot u potrazi za veoma skupom nekretninom i da je poveo svoju novu devojku u razgledanje vila, pa fanovi misle da je u pitanju porodična investicija.

Disik i njegova nova 19-godišnja devojka Amelija su razgledali mnoga imanja u Los Anđelesu prošle nedelje, a jedna od vila koju su obišli košta neverovatnih 115 miliona dolara.

Prvo su razgledali "The Owlwood Estate", imanje sa kućom koja ima 1.133 m2, 9 spavaćih soba i 10 hektara zemlje.

Vila ima biblioteku, teniski teren, olimpijski bazen i mesto za sunčanje, a nekada je tu živela legendardna pevačica Šer.

Inače, Amelija, koja je ćerka glumaca Lise Rine (57) i Harija Hamlina (69), je zatim sa dečkom posetila "The Mapleton Mansion" koja košta 65 miliona dolara i koja se prostire na 2.787 m2 suvog luksuza.

Vila izgleda kao umetnička galerija, a u dvorištu ima trospratnu kuću za goste, bioskop i prostorije za zabavu.

Treća nekretnina koju su obišli bila je vila na Holmbi Hilsu koja koša skoro 70 miliona dolara, a sumnja se da Skot možda i nije razgledao vile za sebe već za članove porodice svoje bivše partnerke Kortni i njene slavne sestre, koje su sklone kupovini nerealno skupih nekretnina.

Inače, brojnim fanovima porodice Kardašijan nije jasno zašto se Skot interesuje za vilu od 115 miliona dolara, kad je zvanično "težak" oko 43 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA