Kajli Džener napadnuta na Beverli Hilsu, jedva uspela da uđe u kola: "Nećemo prestati da te jurimo!"

Najmlađa milijarderka na svetu doživela je veliku neprijatnost tokom vikenda, a svoju zaprepašćenu facu nije mogla da sakrije ni ispod maske za lice

  • 3
Kylie Jenner Kajli Džener; Foto: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) doživela je napad ovog vikenda od strane društva za zaštitu životinja, koji su je "napali" dok je izlazila iz jedne zgrade u Los Anđelesu i ulazila u svoj automobil.

Naime, organizacija traži da slavna lepotica obeća da više nikada neće nositi krzno i tek tada će je ostaviti na miru.

Aktivisti za zaštitu životinja opkolili su Kajli tokom vikenda na Beverli Hilsu, a tom prilikom su pokušavali da je spreče da uđe u automobil i nazivali su je "čudovištem koje povređuje životinje".

Aktivista Rob Banks kaže da je ova grupa targetirala Kajli zato što ona nosi krzno i kupuje u "Moncleru" bunde od lisice, a to ne bi trebalo da radi s obzirom da ima na milione obožavatelja širom sveta i treba da postane odgovoran uzor svim devojčicama.

On je rekao da organizacija neće prestati da juri Kajli sve dok ne obeća da više neće kupovati krzno. Milijarderka je meta čak i kada ne nosi krzno na sebi, a aktivisti je prate gde god da se kreće.

U međuvremenu oglasili su se predstavnici "PETA" organizacije koji kažu da bi želeli da se Kajli pridruži ostatku svoje porodice i starijoj sestri Kim Kardašijan (40) koja je prihvatila da nosi samo veštačko krzno.

- Nema ništa ružnije od krađe tuđe kože - rekli su iz "PETE".

- Kao što verovatno znate jadne životinje su mučene i odrane žive da bi se dobilo krzno. To je zaista grozno - dodali su iz organizacije.

"PETA" pokušava da doda "Kylie Cosmetics" u svoju bazu sertifikovanih kozmetičkih kompanija koje ne primenjuju okrutnost prema životinjama, iako Kajlina kompanija već tvrdi da ne testira svoje proizvode na životinjama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smesno

    22. decembar 2020 | 17:13

    Ona nosi, ne ubija.Protestujte i ganjajte one koje ih ubijaju, deru i prave to od njih.

  • Ccc

    22. decembar 2020 | 20:47

    Boze svasta. Pa kao da ce ona time zaustaviti proizvodnju odece od krzna. To su bre dokoni ljudi koji se druze i vreme upraznjavaju time sto protestuju i dzabalebare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA