Bile su najlepše devojčice sveta, a danas su tinejdžerke: Evo kako sada izgledaju i čime se bave

Svetski mediji su ove dve devojčice proglasili najlepšim devojčicama na svetu

  • 3
Tilan Blondo i Kristina Pimenova

Najlepše devojčice na svetu, koje su manekenstvom počele da se bave sa 4 ili 5 godina su sada porasle i postale prelepe tinejdžerke.

Naime, zvanična titula najlepše devojčice na svetu zvanično ne postoji, ali su svetski mediji tu titulu nadenuli upravo ovim dvema lepoticama.

Prva najlepša devojčica sveta bila je Francuskinja Tilan Blondo koja je rođena 5. aprila 2001. godine i koja sada ima 19 godina.

Sa samo četiri godine je počela da se bavi manekenstvom, a 2007. godine je dobila ovu titulu. Radila je kampanje za "Dolce & Gabbana", "L'Oréal" i "Versace", a sa 10 godina se pojavila na naslovnici "Voga".

Mnogi su se tada zgrozili fotografijama i celu priču nazvali seksualizovanjem deteta. Ona je danas prelepa i uspešna mlada žena, a njene fotografije možete pogledati u našoj galeriji u tekstu.

Ruskinja Kristina Pimenova (15) je bila nova najlepša devojčica, pa je sa 8 godina postala najmlađi supermodel na svetu, a danas živi u sjedinjenim Američkim Državama.

Pre 6 godina se proslavila zahvaljujući Instagramu, pa je potpisala ugovore s Robertom Kavalijem i "Dolce&Gabbanom", a pojavila se i na naslovnici dečjeg "Voga". 27. decembra puni 15 godina i vidi se da izrasta u prelepu devojku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    23. decembar 2020 | 17:24

    Lepa bila i ostala lepa

  • Mara

    23. decembar 2020 | 22:42

    Bravo za prirodnju ljepotu. To je lijepa mlada djevojka❣❣

  • Cale

    24. decembar 2020 | 07:12

    Pa nista posebno..dokaz da ruzno pace izraste veoma cesto u prelepog labuda ,a vala i obrnuto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA