≫ 

Slavna manekenka iznenada preminula u 51. godini

Stela se proslavila početkom 90-ih godina, a krasila je naslovnice prestižnih magazina

  • 0
Stella Tennant Stela Tenat, Foto: Tanjug/AP

Britanska manekenka Stela Tenat preminula je u 51. godini, saopštila je njena porodica.

Slavna manekenka preminula samo pet dana nakon što je proslavila jubilarni 50. rođendan, a saopšteno je da nije reč o nasilnoj smrti, ali se o drugim detaljima još uvek ništa ne zna.

- S velikom tugom obaveštavamo o iznenadnoj smrti Stele Tenat 22. decembra 2020. Stela je bila divna žena i nadahnuće za sve nas. Jako će nam nedostajati - saopštili su članovi manekenkine porodice.

Stela se proslavila početkom 90-ih godina, a krasila je stranice prestižnih magazina među kojima su "Vogue" i "Harper's Bazaar, a snimala je i reklame za vrhunske brendove kao što su Calvin Klein, Jean Paul Gautier i Burberry.

Pre dvadesetak godina, legendarni Karl Lagerfeld postavio ju je kao novo lice brenda "Chanel". Brojni prijatelji na društvenim mrežama opraštaju se od britanske manekenke.

"Prerano je otišla", "Jedna od najtalentovanijih manekenki", "Strašno me je ovo pogodilo" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Stela je iza sebe ostavila supruga Dejvida Lasenta i troje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA