Slavni snagator se ne odvaja od 38 godina mlađe lepotice koja je vršnjakinja njegove ćerke

Snagator je uslikan sa prstenom na levoj ruci za koju se sumnja da je burma

  • 1
Ema Krokdal, Dolf Lundgren Ema Krokdal i Dolf Lundgren; Foto: Instagram/dolphlundgren

Švedski glumac Dolf Lundgren (63) je nedavno uslikan kako izlazi iz teretane sa svojom 39 godina mlađom verenicom Emom Krokdal (24), a njih dvoje se u poslednje vreme ne odvajaju, pa se zbog jedne fotografije šuška da su se tajno venčali.

Naime, snagator je uslikan u Los Anđelesu dok je izlazio sa treninga iz jedne teretane, a tom prilikom je obukao belu trenerku i bordo šorts, dok je njegova lepša polovina Ema nosila teget duks i kratak crveni šorts, kojim je privlačila pažnju svih prisutnih.

Iako su oboje u dobroj fizičkoj kondiciji i često treniraju zajedno, velika razlika u godinama se može videti upravo na njihovom licu, jer iako Dolf izgleda odlično za svoje godine, ne može da sakrije itekako vidljive bore na licu i vratu. 

U poslednje vreme kruži priča da se ljubavni par nedavno venčao u tajnosti, jer je holivudski akcioni junk nedavno objavio fotografiju na kojoj ima prsten na levoj ruci, a fanovi smatraju da je to burma.

Podsetimo, glumac je ove godine u junu zaprosio svoju tadašnju devojku, koja je poreklom iz Norveške. Dolf je u Stokholmu zaprosio prelepu plavušu koja radi kao lični trener, a srećne vesti oboje su tada obelodanili na svojim Instagram profilima.

Mlada plavuša je tada na društvenoj mreži Instagram prvo objavila fotografiju dok je par pozirao na balkonu crkve iz 18. veka pod nazivom "Hedvig Eleonora" gde su se i verili, a zatim je buduća mlada pokazala ogroman roze dijamantski prsten, zbog kog je mnogim ženama zastao dah.

- Nešto veoma posebno se dogodilo ovde u Švedskoj. Dolf voli Emu – napisao je čuveni glumac ispod objave na Instagramu.

Podsetimo, Dolf je već dva puta bio oženjen. Prvi put sa Peri Mom s kojom je bio godinu dana u braku, dok je drugi put bio sa dizajnerkom nakita Anetom Kviberg od 1994. do 2011. godine i s njom ima dve ćerke Idu (24) i Gretu (18), koje su prelepe i veoma liče na oca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA