Totalna dominacija ćerke "prve dame fudbala": Sofija u hotelskom izdanju šalje pozdrave iz Dubaija

Postala je senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući svom atraktivnom izgledu

  • 2
sophia pesch Sofija Pešisolido, Foto: Instagram/sophiapesch

Ćerka članice britanskog parlamenta Karen Brejdi (51) i bivšeg fudbalera Pola Pešisolida (49), Sofija Pešisolido (24) je pozirala u crnom seksi donjem vešu u Dubaiju i tom prilikom je zapalila internet.

Naime, 23-godišnja brineta sija od samopouzdanja u vešu od čipke pa je objavila nekoliko fotografija iz svih uglova, a kada se okrenula imalo je šta i da se vidi.

Ona je pozirala s leđa i odmah joj se videla velika bujna guza u crnim tangama, o kojoj maštaju muškarci širom sveta. Sofija je takođe istakla uzak struk i vretenaste noge, dok je uvek govorila da ima manje grudi i da joj to nije glavni adut.

Inače, njena mama Karen, koja je potpredsednica Vest Hema, odobrava ovu vrstu fotografisanja, a influenserka otkriva da je čak nekada i ona fotografiše.

- Ona je uslikala neke od mojih fotografija (ne sve, jer je veoma zauzeta) i ja joj šaljem svaku sliku pre nego što objavim kako bih je pitala za mišljenje šta prvo da objavim - započela je Sofija na Instagram Lajvu.

- Veoma je ponosna na mene i ohrabruje me. Ona je najbolja. Blagoslovena sam sa najboljim roditeljima - zaključila je Sofija na društvenim mrežama.

Sofija u prvi plan ističe svoju lepotu, ali i seksi telo, te nije ni čudno što je na ovoj društvenoj mreži prati više od 200 hiljada ljudi.

Sofija je malo šta prepustila mašti, a poza u kojoj golišava leži na krevetu sa podignutom guzom mnoge muškarce je ostavila bez teksta. Atraktivna brineta često pozira u provokativnom izdanju, a fotkama u bikiniju počati svoje pratioce koji su oduševljeni njenim seksi izgledom i lepotom, koju je po svemu sudeći nasledila od svoje majke.

Insfluenserka je nedavno dobila ponudu da učstvuje u rijaliti programu "Ostrvo ljubavi", što je odbila i istakla da joj ne treba ta vrsta pažnje. Ona tvrdia da ima savršeno telo zahvaljujući genima i da nije tip osobe koji voli trening.

Nikad se ne trudim, pre nekoliko dana sam otišla na trčanje prvi put u proteklih, koliko godina, i umalo sam umrla - rekla je jednom prilikom Sofija.

S obzirom na moć svoje mame, Sofiju uprkos njenim zanosnim oblinama nijedan fudbaler ne sme ni da pogleda, a kako se priča Karen je "teška" minimum 85 miliona funti, pa je mlada lepotica obezbeđena za ceo život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA