≫ 

Kajli Džener u praznični šoping ide avionom od 72 miliona $, a o onome što je obukla svi pričaju

Slavna starleta je za katolički Božić otputovala van Los Anđelesa

  • 2
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Instagram-kyliejenner

Američka rijaliti zvazda Kajli Džener (23) je pozirala ispred svog privatnog aviona u seksi izdanju samo par dana nakon što je na ulici napalo društvo za zaštitu životinja.

Naime, najmlađa milijarderka na svetu je zaboravila sve napade i optužbe na njen račun i pozirala je ispred svog aviona vrednog 72 miliona dolara, samo dan pre katoličkog Božića.

Vlasnica kozmetiče linije "Kylie Cosmetics" i "Kylie Skin" je pokazala svoje zategnute trbušnjake pre nego što je zbog šopinga odletela van grada Los Anđelesa u sredu popodne.

Na očima je tom prilikom imala "smokey eye", dok je kosu vezala u pletenicu, a nedavno se ofarbala u vatreno crvenu boju kojom je zaludela obožavatelje.

Kajli je želela da istakne rezultate vežbanja pa je obukla topić koji joj je jedva prekrio bujne grudi i koji joj je istakao uzak struk i široke bokove, po kojima je poznata.

Podsetimo najmlađa članica Kardašijan-Džener klana je za vikend doživela veliku neprijatnost, a svoju zaprepašćenu facu nije mogla da sakrije ni ispod maske za lice.

Naime, Kajli je napadnuta od strane društva za zaštitu životinja dok je izlazila iz jedne zgrade u Los Anđelesu, jer organizacija traži da slavna lepotica obeća da više nikada neće nositi životinjsko krzno i tek tada će je ostaviti na miru.

Aktivisti za zaštitu životinja opkolili su Kajli tokom vikenda na Beverli Hilsu, a tom prilikom su pokušavali da je spreče da uđe u automobil i nazivali su je "čudovištem koje povređuje životinje".

Ova grupa je targetirala Kajli zato što ona nosi krzno i kupuje u "Moncleru" bunde od lisice, a to ne bi trebalo da radi s obzirom da ima na milione obožavatelja širom sveta i treba da postane odgovoran uzor svim devojčicama.

U međuvremenu oglasili su se predstavnici "PETA" organizacije koji kažu da bi želeli da se Kajli pridruži ostatku svoje porodice i starijoj sestri Kim Kardašijan (40) koja je prihvatila da nosi samo veštačko krzno.

- Nema ništa ružnije od krađe tuđe kože - rekli su iz "PETE".

- Kao što verovatno znate jadne životinje su mučene i odrane žive da bi se dobilo krzno. To je zaista grozno - dodali su iz organizacije.

"PETA" pokušava da doda "Kylie Cosmetics" u svoju bazu sertifikovanih kozmetičkih kompanija koje ne primenjuju okrutnost prema životinjama, iako Kajlina kompanija već tvrdi da ne testira svoje proizvode na životinjama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA