Već 26 godina Maraja Keri za svaki Božić od čuvene numere zaradi oko 666 hiljada evra

Na snimanje božićnog albuma "Merry Christmas" nagovorio ju je tadašnji suprug Tomi Motola (71) s kojim je bila u braku pet godina

  • 2
Maraja Keri, novogodišnja jelka Maraja Keri, Foto: Instagram/mariahcarey

Redovno je najslušanija pesma na strimingu, a nezaobilazna je na svim listama božićnih pesama. Da, reč je o legendarnom hitu "All I Want For Christmas Is You" koji je i danas po mnogima jedan od najpopularnijih božićnih hitova.

Snimljen je davne 1994., a Maraja Keri (50) izvedbom ovog svetskog hita završila je na samom vrhu muzičkih top lista. Sve se to iznova ponavlja svake godine oko Božića.

Bez obzira na to što je od izlaska ove pesme prošlo već 26 godina, "All I Want For Christmas Is You" još se uvek vrti na radijskim stanicama.

Međutim, to nije sve. Pevačica svake godine na svom najvećem božićnom hitu zaradi šokantno vrtoglavu svotu, a samo 2018. "All I Want For Christmas Is You" doneo joj je oko 666 hiljada evra, prenosi Mirror.

Iako je pre toga izdala čak tri albuma, Maraja svoju popularnost i dalje ima upravo zbog ovog hita. Napravila ga je u saradnji s muzičkim producentom Valterom Afanasiefom (62), a kako je rekao 2014. u intervjuu za Billboard, na ideju o pesmi došli su sasvim slučajno i nisu imali pojma kakvu će popularnost postići.

- Uvek smo sarađivali na takav način. Najpre smo pisali samo melodiju, a tek kasnije dovršili tekstom. Ovu pesmu napravili smo u vrlo kratkom vremenu, bilo nam je mnogo lakše nego inače. Pokušao sam uneti neke specifične reči, tekst koji pre još nikad nismo mogli čuti - rekao je Afanasief.

"All I Want For Christmas Is You" samo je jedna od mnogih božićnih pesama koje su se našle na albumu tada 23-godišnje pevačice. Na snimanje božićnog albuma "Merry Christmas" nagovorio ju je tadašnji suprug Tomi Motola (71) s kojim je bila u braku pet godina.

Smatra se da je upravo brak sa 21 godinu starijim Motolom lansirao njenu karijeru. Bez obzira na to što je zarada prodaje albuma američke pevačice bila zajednička, poteškoće u braku ipak su prevladale, te se par razveo 1998.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA