≫ 

The Rock pokazao zašto ga zovu "nežni div": Žene širom sveta obara s nogu slikama sa detetom

Bivši rvač je uslikan tokom igre sa ćerkicom, dok je držao Barbiku u ruci

  • 4
Dvejn Džonson Dvejn Džonson / Foto: Tanjug/AP

Američki glumac i bivši rvač Dvejn Džonson poznatiji kao The Rock (48) je ponovo dokazao da je fantastičan otac i raznežio svoje obožavatelje.

Naime, bivši profesionalni rvač je objavio najslađu prazničnu fotografiju sebe i svoje najmlađe ćerke Tie (2) koja se igra sa igračkama koje je dobila za Božić, među kojima je i Barbika.

Na fotografiji koja je privukla mnogo pažnje The Rock je pokazao svoje ogromne mišiće u crnoj majici na brtele i crnim pantalonama dok je sedeo na kauču i u rukama držao Barbku, a njegova ćerkica je nosila majicu u boji duge i bež pantalonice.

Devojčica je sedela na podu u sobi prepunoj raznih igračaka, ali je upravo njen tata uslikan sa Barbikom u ruci, pa je još jednom dokazao zbog čega ga zovu "nežni div".

Na slici se može videti da Džonson ima zaista ogromne mišiće na rukama i ramenima, pa devojčica i lutka izgledaju tako sićušno pored njega.

"Nije ni čudo što ga zovu stena", "Gromada od čoveka", "Hahaha devojčica pored njega izgleda kao prava lutka", bili su samo neki od komentara obožavatelja.

- Tatice dodji da se igramo sa Barbikom što u realnosti znači - tata drži Barbiku 45 minuta, dok Tia radi šta ona želi i sve vreme potpuno ignoriše lutku haha. Da li je negde 5 sati popodne da nazdravim? - našalio se Dvejn.

- Nadam se da ste se lepo proveli za Božić prijatelji moji - zaključio je slavni glumac koji je prošle godine bio najplaćeniji glumac na svetu sa zaradom od 89,4 miliona dolara nakon plaćenog poreza.

Video: Da je tata biti lako, tata bi bio svako: Probudio svoju bebu i od nje napravio anđeličića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gevera

    30. decembar 2020 | 15:56

    Otac k'o otac, sve za svoju decu...sto rece Dalaj Lama..." ko nema cerku, nikada nece poljubiti najlepsu devojku na svetu"...❤

  • Blend

    30. decembar 2020 | 16:41

    Cist steroidas.Videcu ga za par godina.

  • bani

    30. decembar 2020 | 15:39

    Isti naš Sloba❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA