≫ 

Slavnu pevačicu i najverniji fanovi teško prepoznaju: Kratka suknja otkrila koliko se ugojila

- Slomila sam ruku na klizanju jer sam mislila da sam profesionalna klizačica - našalila se Lana i objasnila kako je polomila ruku

  • 1
Lana Del Rej Lana Del Rej; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Lana Del Rej (35) je uslikana dok je išla po hranu za poneti sa gipsom oko ruke, a onda je na društvenim mrežama objasnila šta se dogodilo i kako je doživela prelom.

Naime, slavna pevačica je uslikana dok je odlazila u italijanski restoran "Tramezzino" u braon mini suknji i majici sa cvetićima, a fanovi kažu da se znatno ugojila u poslednjih nekoliko meseci.

Lana je obula roze papuče sa krznom, na ramenu je imala crnu tašnicu, dok je kosu pustila niz leđa.

Kosa joj je bila neuredna, a obožavatelji kažu da se dosta zapustila. Pevačica je sve vreme poštovala mere i nosila je zaštitnu masku na licu, a nije želela da se zadržava u restoranu kako bi držala distancu od drugih ljudi.

"Iju šta se dogodilo sa njom", "Baš se ugojila", "Iskrivile joj se noge od viška kilograma", "Prelepa je i dalje, ostavite je na miru", bili su samo neki od komentara fanova na društvenim mrežama.

Ona je za vikend Instagramu objasnila kako je povredila ruku.

- Slomila sam ruku na klizanju jer sam mislila da sam profesionalna klizačica - našalila se Lana, a onda se zahvalila porodici i prijateljima koji su joj poslali poklone za Božić.

Sredinom ovog meseca strani mediji su pisali da se pevačica, koja je nominovana za Gremija, verila za gitaristu muzičke grupe "Stereo Skyline” Klejtona Džonsona (31) nakon što su se upoznali preko jedne aplikacije za upoznavanje. Pevačica deluje veoma srećno, a nedavno su pozirali zajedno na društvenim mrežama.

Video: Zorica trajnu sreću u ljubavi nije imala, pa iza sebe ima dva propala braka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA